Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021

....η άποψή μας

- Θα γράψουμε την άποψή μας και δεν θα μας ενοχλήσει καθόλου, αν κάποιος παρεξηγηθεί. Καμία περίπτωση δεν υπάρχει να ξεκινήσουν οι αγώνες Κυπέλλου Εύβοιας στις ημερομηνίες που έχει ανακοινώσει η ΕΠΣΕ, αφού η καταστροφή στην Βόρεια Εύβοια είναι πολύ μεγάλη και καμιά ομάδα, από τις πολλές που υπάρχουν εκεί, δεν μπόρεσε να συνεχίσει την προετοιμασία της και δύσκολα θα μπούνε σε ρυθμούς που θα τους επιτρέψουν, να είναι έτοιμοι. 

Με αυτή την κατάσταση αν θέλουμε να δείξουμε σεβασμό στις ομάδες, θα πρέπει τα πάντα να πάνε τουλάχιστον για το τέλος Σεπτεμβρίου.
Δεν είναι όμως μόνο οι φωτιές. Είναι και το αθλητικό μητρώο στο οποίο πρέπει να..... κάνουν εγγραφή τα σωματεία για να μπορούν να έχουν συμμετοχή στα πρωταθλήματα, αλλά και η επανέκδοση των δελτίων η οποία δεν μπορεί να γίνει όσο κι αν προσπαθήσουν οι υπάλληλοι.
Λοιπόν για να μιλάμε καθαρά θα πρέπει:
- Η ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ να πάει όλα τα πρωταθλήματα και το Κύπελλο Εύβοιας προς το τέλος Σεπτεμβρίου.
- Η ΕΠΟ να δώσει παράταση για την επανέκδοση των δελτίων μέχρι τον Ιούλιο του 2022.
- Η ΓΓΑ να δώσει παράταση για την εγγραφή στο αθλητικό μητρώο μέχρι το τέλος του 2022 χωρίς άλλη παράταση.
Επειδή ακούμε διάφορα για την ΕΠΟ, ας μη γελιόμαστε. ΕΠΟ είναι οι ΕΠΣ, αφού δικά τους μέλη είναι στο ΔΣ και αυτοί αποφασίζουν. Ας σταματήσει λοιπόν η διγλωσσία των ανθρώπων των ΕΠΣ που είναι στην ΕΠΟ. Να μην λένε άλλα στα σωματεία και άλλα όταν αποφασίζουν στην ΕΠΟ.