Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021

Εκκένωση χωριών – οικισμών του Δήμου Μαντουδίου Λίμνης Αγ. Άννας μεταφορά και στέγαση πληθυσμού

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για την ομαλή εκκένωση χωριών και οικισμών του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης - Αγ. Άννας και την έγκαιρη μεταφορά του πληθυσμού, εκμισθώνει:
- Λεωφορεία, τα οποία ήδη μεταβαίνουν στις περιοχές.
- Ξενοδοχεία και άλλους κατάλληλους χώρους υποδοχής, που θα φιλοξενήσουν τους κατοίκους των περιοχών που εκκενώνονται. Παρακαλούνται όσοι είναι αναγκαίο να κάνουν χρήση αυτών των χώρων να επικοινωνήσουν στα τηλ.: 2221.3.53891 Γραφείο Περιφερειάρχη,  2221.3.53690 Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ευβοίας, 6985734029 Μαριάννα Λιάσκου, 6947255261 Νίκος Κριτσίλης.
Διαμορφώνονται επίσης στεγασμένοι χώροι υποδοχής, όπως το κλειστό γήπεδο Χαλκιά - Αναστασιάδη.... του Δήμου Χαλκιδέων.
«Προετοιμαζόμαστε για κάθε ενδεχόμενο και με πρωταρχικό στόχο την προστασία της ανθρώπινης ζωής. Όλος ο μηχανισμός της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας συνδράμει το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων.
»Παράλληλα, ενεργοποιούμε μεταφορικά μέσα για την ομαλή εκκένωση χωριών και οικισμών και ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις για τη στέγαση του πληθυσμού. 
»Θερμή παράκληση προς όλους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να διευκολύνουν το έργο της Πυροσβεστικής και όλων των σωμάτων ασφαλείας» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός.