Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα. Δύναμη και κουράγιο στους ανθρώπους που βρέθηκαν από την μια στιγμή στην άλλη στην κόλαση της φωτιάς, η οποία κατέστρεψε ότι βρήκε στον δρόμο της.
Ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα, γιατί αυτό θα ήταν το χειρότερο. Το δάσος, τα σπίτια και κάθε περιουσιακό στοιχείο θα το ξαναφτιάξουν οι άνθρωποι.
Την ώρα αυτή δεν είναι να ρίχνουμε ευθύνες ο ένας στον άλλον και καλά θα κάνουν οι πολιτικοί, να κλείσουν το στόμα τους, γιατί τα ίδια έχουμε με κάθε κυβέρνηση. Ξεχνάει εύκολα ο Αλέξης και.... οι ΣΥΡΙΖΑίοι, αλλά και η Φώφη το τι συνέβαινε όσο κυβερνούσαν. Την φωτιά δεν την κέρδισε κανείς και το στοίχημα είναι να μην έχουμε νεκρούς. Αλέξη ακούς;;;;

- Πάντως φταίει και ο καύσωνας, αλλά όχι πως είναι αθώο να έχουμε μέσε σε λίγη ώρα πολλά μέτωπα. Δυστυχώς το ανθρώπινο χέρι δεν το αποκλείει κανείς και είναι εύκολο κάποιοι οι οποίοι μισούν τον Μητσοτάκη και την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, να προσπαθούν να περάσουν διάφορα μηνύματα. Ντροπή τους.

-Δυστυχώς η Βόρεια Εύβοια φλέγεται. Δυστυχώς ακόμη δεν έχει τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά. Όλοι προσπαθούν, αλλά φαίνεται πως είναι δύσκολα τα πράγματα. Θέλουμε να πιστεύουμε πως σήμερα όλοι αυτοί που επιχειρούν θα καταφέρουν να βγούνε νικητές. Εμείς οι υπόλοιποι ξέρουμε να λέμε πολλά, αλλά δεν είμαστε εκεί. Εμείς θέλουμε περισσότερους πυροσβέστες, θέλουμε περισσότερα πυροσβεστικά οχήματα, θέλουμε περισσότερα ελικόπτερα και αεροπλάνα, θέλουμε αν είναι δυνατόν στην γειτονιά μας όλα αυτά.

- Αγαπητοί αναγνώστες να βοηθήσει η Παναγιά, όλους αυτούς που επιχειρούν και να τους δώσει δύναμη. Αυτούς που από το γραφείο τους ή από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ρίχνουν τις κοτσάνες τους, ας τους αφήσουμε στην άκρη, γιατί προσπαθούν με κάθε τρόπο, να κάνουν το κομματικό τους παιχνίδι.

- Έφυγε χθες από την ζωή, προδωμένος από την καρδι΄του ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου, ο Νίκος Καλοκαιρινός. Υπήρξε καλός ποδοσφαιριστής με την φανέλα του ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΥ, του ΑΟ ΘΗΒΑΣ και του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Υπηρέτησε και ως προπονητής τον ΤΑΜΥΝΑΪΚΟ. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του και να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.