Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και ΚΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΑ να έχουμε. Την καλημέρα μας και στους ανθρώπους που "χτυπήθηκαν" από την φωτιά και να ευχηθούμε η Παναγιά μας, να τους δώσει την δύναμη, να ξεπεράσουν αυτό το κακό που τους βρήκε.
Με πίστη στην Παναγιά μας και όχι στους άθεους μπαχαλάκηδες, που προσπαθούν με πολλά και απίστευτα ψέματα, να κάνουν το άσπρο μαύρο, όλα θα πάνε καλά.
Το τραγικό είναι πως αυτοί που προκαλούν και σπρώχνουν ανθρώπους να χρησιμοποιούν βία, διαψεύδουν άλλους οι οποίοι .....ανακάλυψαν ξυλοδαρμό βουλευτή στην Εύβοια.

- Ας μη γελιόμαστε. Είναι τιποτένιοι και ελεεινοί και προσπαθούν να πατήσουν πάνω στον πόνο των συνανθρώπων μας. Προσπαθούν οι άνανδροι οι οποίοι κάνουν τις διακοπές τους, μαζί με τους νοσταλγούς της χούντας, να οδηγήσουν ανθρώπους σε πράξεις βίας. Είναι λίγοι, είναι ελάχιστοι, είναι ανίκανοι και δεν θα πείσουν κανέναν.

- Θέλουν καρέκλα, θέλουν λεφτά, θέλουν σκοταδισμό. Είναι τραγικοί και δεν θα καταφέρουν τίποτα. Αυτή η κυβέρνηση δείχνει τον σεβασμό της στους πολίτες και θα είναι δίπλα τους. Δεν θα κάνει η κυβέρνηση της ΝΔ, αυτά που έκανε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Δεν θα κάνει ο πρωθυπουργός των Ελλήνων Κυριάκος Μητσοτάκης, ότι έκανε ο Τσίπρας. 

- Μιλούν για τις επιλογές Μητσοτάκη ο πρώην του ΟΛΝΕ, χωρίς να μας λέει πως επιλέχθηκε ο ίδιος από τον ΣΥΡΙΖΑ και τα έκανε μπάχαλο, αλλά και ο πρώην ειδικός σύμβουλος του Παγώνη, ο οποίος δοκίμασε παντού και δεν τα κατάφερε. Μπαχαλάκηδες και υπολείμματα της Χρυσής Αυγής και του σκοταδισμού, ενώνουν δυνάμεις, ενάντια στην Δημοκρατία. Θα πάρουν απάντηση.

- Την Άνοιξη ή το Καλοκαίρι του 2023 θα έχουμε εκλογές και θα τις κερδίσει η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και θα έχουμε και πάλι πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μέχρι το 2027 και βλέπουμε.

- Η Βόρεια Εύβοια θα κερδίσει την μάχη και θα γίνει καλύτερη από ποτέ. Οι άνθρωποι θα στηριχθούν οικονομικά από την κυβέρνηση και θα ξαναφτιάξουν την ζωή τους. Αυτοί που πρέπει να μετανοήσουν είναι αυτοί που πίστεψαν πως βάζοντας φωτιές, θα πετύχουν τον σκοπό τους.

- Κυβέρνηση, Περιφέρεια, Δήμοι, αλλά και ο κάθε άνθρωπος θα ενώσουμε δυνάμεις και θα βοηθήσουμε, ώστε να λυθούν όλα τα προβλήματα. Θα σταθούν δίπλα στον άνθρωπο, δίπλα στην κάθε οικογένεια, δίπλα στον κάθε επαγγελματία. Θα κάνουμε τον σταυρό μας και με την βοήθεια του Θεού και της Παναγιάς, θα τα καταφέρουμε.

- ΚΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΑ σε όλους. Θα επανέλθουμε σε κανονικούς ρυθμούς από την Τρίτη 17 Αυγούστου.