Τρίτη 10 Αυγούστου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Την καλημέρα μας και στους πυρόπληκτους της Βόρειας Εύβοιας, αλλά και σε όλους αυτούς που προσπαθούν με κάθε τρόπο να βοηθήσουν και είναι στα μέτωπα της φωτιάς και σ΄ εκείνους που προσφέρουν σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.
Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει και όσο υπάρχουν Έλληνες θα υπάρχει η αλληλεγγύη, θα υπάρχει αγάπη.
Μπορεί κάποιοι να βάζουν πάνω απ΄ όλα το κομματικό τους συμφέρον, αλλά αυτοί είναι λίγοι, πολύ λίγοι και θα πάρουν την απάντησή τους από τον λαό, την ώρα που πρέπει.
Ο πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης και η σημερινή ....κυβέρνηση έχουν λόγο και μπράβο τους. Τα είπε όλα χθες ο πρωθυπουργός και σε κάποιους αυτό δεν άρεσε. 
Σε ποιους άραγε;
Ο κ. Τσίπρας και οι όμοιοί του δεν μπορούν να πιστέψουν πως ενώ κάηκαν χιλιάδες στρέμματα γης σε 600 περίπου φωτιές, δεν υπήρχαν ανθρώπινα θύματα, ενώ όταν αυτοί ήταν κυβέρνηση σε μία φωτιά χάθηκαν περισσότεροι από 100 άνθρωποι.
Τι έλεγαν τότε και τι λένε σήμερα;


Τότε έλεγαν πως "οι περιουσίες και τα δάση θα ξαναγίνουν και αυτό που έχει σημασία είναι να μην καούν άνθρωποι"!!! 

Θυμόσαστε τον κ. Τσίπρα που έλεγε στους πυρόπληκτους κατοίκους στο μάτι "αν σου δώσω τώρα 2.000 ευρώ θα τα φας";;;;;
Τι λέει σήμερα;
Σήμερα λέει πως "μπορεί να μην χάθηκαν ανθρώπινες ζωές, αλλά κάηκαν χιλιάδες στρέμματα γης και περιουσίες"
Τελικά τον Τσίπρα και τους όμοιούς του, θα πρέπει να τους θυμίζουμε συνεχώς το πόσο μπαχαλάκηδες είναι.
Πρωθυπουργέ και κύριοι της κυβέρνησης, μη γίνεται ίδιοι μ΄ αυτούς. Δεν θρηνήσαμε θύματα και αυτό έχει την αξία του. Τώρα πρέπει να δώσετε την ελπίδα στους πυρόπληκτους και όλοι μαζί να τους δώσουμε όλα εκείνα που πρέπει για να ξαναφτιάξουν την ζωή τους.