Τρίτη 10 Αυγούστου 2021

Η δική μας άποψη

 - Την εκτίμησή μας στον αντιδήμαρχο έργων κύριο Βασίλη Γουρνή, την έχουμε εκφράσει πολλές φορές και με κάθε τρόπο και δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να την αμφισβητεί.
Εμείς δεν έχουμε το ψώνιο να δηλώνουμε πως βγάζουμε, δημάρχους, Περιφερειάρχες, βουλευτές και πρωθυπουργούς, αλλά θα γράφουμε πάντα την άποψή μας και ιδιαίτερα για τους ανθρώπους στους οποίους πιστεύουμε.
Διαπιστώσαμε πως κλήθηκε ο αντιδήμαρχος κύριος Γουρνής να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά και στο θέμα της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Αυτή η Σχολική Επιτροπή βρίσκεται σε έλεγχο από..... αρμοδίους ελεγκτές.
Ακόμη και σήμερα πρόεδρος παραμένει η κυρία Μιντζιφίρη η οποία προφανώς είχε δίκιο, όταν έλεγε πως η θητεία της ακολουθεί την θητεία της Δημοτικής Αρχής.
Η δήμαρχος κυρία Βάκα, σίγουρα γνώριζε πως δεν μπορούσε να αλλάξει την πρόεδρο και δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως είναι δυνατόν να υπάρχουν αντιπρόεδροι, να υπάρχει οικονομικός διαχειριστής και να υπογράφει ο αναπληρωματικός πρόεδρος, που επίσης δεν μπορούμε να καταλάβουμε, πως υπογράφει, ενώ δεν είναι μέλος του ΔΣ και ενώ είναι παρούσα η πρόεδρος.
Η άποψή μας είναι απλή, αν και δεν έχουμε νομικές γνώσεις.
Προφανώς όταν συγκροτήθηκε αυτή η Επιτροπή, ορίσθηκε πρόεδρος η κυρία Μιντζιφίρη με αναπληρωματικό τον κύριο Γουρνή.
Ο αναπληρωματικός παίρνει την θέση προέδρου, όταν ο πρόεδρος παραιτηθεί ή καθαιρεθεί. Τέτοιο θέμα εδώ δεν είχαμε.
Γιατί λοιπόν, αυτό το μπλέξιμο;
Παρουσία του ή της προέδρου, δεν παίρνει την θέση του/της ο αναπληρωματικός.