Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και ΚΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΑ.
Παρασκευή και 13 σήμερα και με αγωνία περιμένουμε να πει κάτι ο Αλέξης, αλλά και κάποιοι πολιτικοί της κωλοτούμπας, εδώ στην Εύβοια, οι οποίοι  σήμερα είναι μαζί του, ενώ προχθές ήταν με το ΠΑΣΟΚ, χθες με την ΔΗΜΑΡ, αύριο ένας Θεός ξέρει που.
Δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στο "μεγάλο" πολιτικό κεφάλαιο της Εύβοιας τον πρώην του ΟΛΝΕ, ο οποίος κατηγορεί τον κ. Μπένο, επειδή δέχθηκε την πρόταση Μητσοτάκη, για να είναι επικεφαλής της Επιτροπής ανασυγκρότησης της Βόρειας Εύβοιας
Κυρ Ανδρέα μας, εσύ πρώτος και καλύτερος .....υπηρέτησες την κυβέρνηση Μητσοτάκη την περίοδο 2019-2020. Το ξέχασες κυρ Ανδρέα μας;
Γιατί εσύ που δεν θες ν΄ ακούς για Μητσοτάκη και ΝΔ δεν παραιτήθηκες τότε από την θέση σου;
Κυρ Ανδρέα, δεν ξεγελάς κανέναν. Αν έκανε σ΄ εσένα την πρόταση ο Μητσοτάκης θα έλεγες ένα μεγάλο ΝΑΙ.

- Αυτοί οι οποίοι το μόνο που κάνουν είναι να βρίζουν τον Μητσοτάκη και την κυβέρνησή της ΝΔ, δεν τολμούν να προτείνουν και ποιον θέλουν να ψηφίσει ο κόσμος. Πάνε δηλαδή με πλάγιους τρόπους να περάσουν μηνύματα και αυτό το καταλαβαίνουν όλοι.

- Βγες και πέστο κυρία και κύριε. Ψηφίστε Αλέξη, ψηφίστε χούντα, ψηφίστε Βελόπουλο, ψηφίστε Βαρουφάκη, ψηφίστε Φώφη. Για να μην τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι, το ΚΚΕ δεν κρύβει τίποτα. Βάζει παντού την υπογραφή του και ζητάει την ψήφο του λαού.

- Μαύρο στον Μητσοτάκοι λένε οι δήθεν αριστερούληδες οι οποίοι άνετα συνεργάστηκαν με την ακροδεξιά, αλλά δεν μας λένε αν πρέπει να ψηφίσουμε Τσίπρα, γιατί απλά θέλουν να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα!!!

- Βγαίνει ο άλλος ο τεράστιος της ενημέρωσης και προσπαθεί να μας πείσει πως ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, "άδειασε" τον Περιφερειάρχη κ. Φάνη Σπανό και ανέθεσε στον κ. Μπένο την ανασυγκρότηση της Βόρειας Εύβοιας!!!

- Που το είδες αυτό τεράστιε; Γιατί πρέπει να αναλάβει η Περιφέρεια κάτι που έχει να κάνει με την κυβέρνηση και 4 - 5 υπουργεία; Μήπως για να έχουν δουλειά η Μπατζελή, ο Αναγνωστάκης και άλλοι; Όχι τεράστιε. Ο Μητσοτάκης δεν τσιμπάει με τις μπούρδες σου. Ο Μπένος ανέλαβε και θα δίνει λόγο στον πρωθυπουργό, ο οποίος θα ξεπερνάει τα γρανάζια της γραφειοκρατίας, και φυσικά όλοι ξέρουμε πως ο Φάνης έχει συνεχή επικοινωνία μαζί του.

- Από την Τρίτη, θα σ΄ ενημερώσουμε καλύτερα. Μέχρι τότε ν΄ αποφεύγεις τις λακκούβες, γιατί μπορεί να πέσεις μέσα ξανά.