Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Πάντως από χθες, το Ελληνικό ποδόσφαιρο "σέρνεται στα πατώματα" αφού για να είμαστε ειλικρινείς, κανείς δεν περίμενε τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού, από την Λουντογκόρετς !!!!
Δεν μας έφταναν οι φωτιές ήρθε και ο αποκλεισμός και ως Έλληνες τα βάψαμε μαύρα και ως ΠΑΟΚτζήδες ευχόμαστε να μην πάθουμε τα ίδια γιατί τότε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα πούμε το ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. Άντε τώρα να είσαι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και να είσαι και πυρόπληκτος. Ψυχραιμία Έλληνες. Ο Θεός είναι μεγάλος....και η Παναγιά αγαπάει την Ελλάδα. Αν δεν την αγαπούσε, θα την είχε αφήσει στα χέρια των άθεων και των μπαχαλάκηδων.

- Μέχρι να βγει ο Μητσοτάκης στην τηλεόραση και μετά ο Σταϊκούρας και ν΄ ανακοινώσουν τα μέτρα για τους πυρόπληκτους, ο Τσίπρας πίστεψε πως είχε κερδίσει πόντους. Μετά διαπίστωσε πως καλύτερα θα ήταν να μην είχε παραχωρήσει συνέντευξη τύπου. Αλέξη μήπως πρέπει να κάνουμε μια σύγκριση των μέτρων Μητσοτάκη με τα δικά σου μέτρα όταν κυβερνούσες;;;;;

- Λένε κάποιοι πως στηρίζουμε τον πρωθυπουργό και αυτή την κυβέρνηση και όχι τους πληγέντες της Βόρειας Εύβοιας. Καλά κάνουν και λένε όσα λένε, αυτοί που στηρίζουν τους πληγέντες της Βόρειας Εύβοιας μέσα από το fb, γιατί έχουν τις δικές τους δυσκολίες και πιστεύουν πως θα ξαναφέρουν τον Τσίπρα στην κυβέρνηση ή ακόμη χειρότερα θα οδηγήσουν την Ελλάδα σε ένα καθεστώς χούντας. Στηρίζουμε αυτή την κυβέρνηση, όσο θα κάνει το καλύτερο για την Ελλάδα και τους Έλληνες.

- Γράψαμε την άποψή μας, για το τι πρέπει να κάνει η κυβέρνηση για τους πληγέντες από τις φωτιές στην Βόρεια Εύβοια και η κυβέρνηση ανακοίνωσε τα μέτρα στήριξης και είναι 10 φορές καλύτερα από αυτά που γράψαμε εμείς. Γιατί λοιπόν να μην την στηρίξουμε.

- Πόνεσε πολλούς το ότι όρισε τον Σταύρο Μπένο στην Επιτροπή ανασυγκρότησης της Βόρειας Εύβοιας. Δεν αμφισβητεί κανείς τον κύριο Μπένο, αλλά βγήκαν κάποιοι και τον κατηγόρησαν γιατί δέχθηκε να στηρίξει την κυβέρνηση!!!! Το είπε και ο κύριος Κατσούλης τέως δήμαρχος Αλιβερίου και πρώην ειδικός σύμβουλος του κ. Παγώνη, ο οποίος είμαστε σίγουροι πως αν τον καλούσε ο Μητσοτάκης να είναι στην επιτροπή θα πήγαινε με χίλια, όπως θα πήγαινε και το άλλο πολιτικό μέγεθος, ο κ. Ανδρέας Παπανδρέου πρώην πρόεδρος του ΟΛΝΕ επί ΣΥΡΙΖΑ!!!!

- Δύσκολα τα πράγματα και με τον κορονοϊό, αφού και στην Εύβοια τα κρούσματα είναι ήδη πολλά και πάμε προς το να γίνουν περισσότερα. Πρέπει όλοι να κάνουμε το εμβόλιο, ωστε και αυτό το τέρας ο κορονοϊός να νικηθεί.