Τρίτη 10 Αυγούστου 2021

"ο μπάρμπα Στέλιος"

 - Το τι θα γίνει με το Ευβοϊκό Ποδόσφαιρο δεν το ξέρει κανείς και ελπίζουμε να μην μπει και σ΄ αυτό η ταφόπλακα.
Εδώ και χρόνια, όσο κι αν αυτό κάποιοι δεν το λένε, το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο δεν το διοικεί από την θέση του προέδρου ο κ. Γιάννης Παπακωνσταντίνου. 
Αν δεν κάνω λάθος πέρασαν τουλάχιστον 3 - 4 χρόνια, από τότε που ήταν πρόεδρος και οδηγήθηκε στην έξοδο με κομματική εντολή ΣΥΡΙΖΑ και αυτόν που ήθελαν την ΕΠΟ για να την οδηγήσουν σε εξυγίανση.
Μετά τον Παπακωνσταντίνου πρόεδρος ήταν για περίπου 1 χρόνο, μέχρι τις εκλογές του 2019, μετά για κάποιους μήνες πάλι ο κ. Παπακωνσταντίνου και από το Φθινόπωρο του 2019 ο κ. Ρέτσας.
Δυστυχώς από το 2019 μέχρι και σήμερα δεν ολοκληρώθηκε κανένα ......πρωτάθλημα ή κύπελλο και αυτό έχει την σημασία.
Ο κ. Ρέτσας ως πρόεδρος δεν ευτύχησε να οδηγήσει έστω και μία φορά στην ολοκλήρωση ενός πρωταθλήματος. Δεν έχουμε ενεργό το Ευβοϊκό Ποδόσφαιρο.
Μπορεί να μην φταίει ο ίδιος προσωπικά, αλλά φαίνεται πως το έχει η μοίρα του.
Αν και φέτος δεν ξεκινήσουν ή δεν ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών, αλλά και ο θεσμός του Κυπέλλου Εύβοιας, τότε θα μπει και η ταφόπλακα στο Ευβοϊκό Ποδόσφαιρο.
Τότε θα έχουμε διοίκηση στην ΕΠΣΕ με πρόεδρο τον κ. Ρέτσα, αλλά χωρίς ουσιαστικό αντικείμενο.
Φαίνεται πως ο καλός Θεός δεν λειτουργεί όπως οι άνθρωποι που είναι καθισμένοι σε μια καρέκλα. Ο Θεός έχει τους δικούς του κανόνες.
Πάμε τώρα σε μια ερώτηση.
Πριν μέρες είχαμε την Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΕ.
Τελευταία γίνονται και συνεδριάσεις του ΔΣ της ΕΠΣ Εύβοιας.
Γιατί ο κ. Ρέτσας, ο οποίος αν δεν κάνουμε λάθος, είναι και στην οικονομική επιτροπή της ΕΠΟ, δεν ενημέρωσε κανέναν για ένα έγγραφο της ΕΠΟ με το οποίο η Ομοσπονδία καλεί την ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ να πληρώσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσόν περίπου 70.000 ευρώ, από παράβολα κλπ των τελευταίων μεταγραφικών περιόδων, τα οποία δεν απέδωσε ως όφειλε η ΕΠΣΕ στην ΕΠΟ;
Προφανώς η ΕΠΟ ξέμεινε από λεφτά και ζητάει από τις ΕΠΣ, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.
Η ερώτηση είναι απλή. Έχει αυτό το έγγραφο ο κ. Ρέτσας και πότε το παρέλαβε; Γιατί δεν ενημέρωσε την Γενική Συνέλευση; Γιατί δεν ενημέρωσε και όλα τα μέλη του ΔΣ;
Αυτό το ποσόν γιατί δεν είναι στον προϋπολογισμό της ΕΠΣΕ;
Γνώριζε ο κ. Ρέτσας ως Οικονομική Επιτροπή της ΕΠΟ αυτό το έγγραφο;
Εμείς δεν περιμένουμε απάντηση. Γνωρίζουμε για το έγγραφο, αλλά δεν το γνωρίζουν τα σωματεία μέλη της ΕΠΣ Εύβοιας, γιατί κανείς δεν τους ενημέρωσε, στα πλαίσια της διαφάνειας, της νομιμότητας κλπ.