Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλό Σαββατοκύριακο και να προσέχετε την υγεία σας. Σέντρα σήμερα στα γήπεδα ποδοσφαίρου, με αγώνες για το Κύπελλο Εύβοιας και ευχόμαστε όλα να πάνε καλά και προς Θεού, όσοι πραγματικά αγαπούν το ποδόσφαιρο, ας μη δώσουν δικαιώματα για να μπει πάλι το ποδόσφαιρο στο ψυγείο.
Υπάρχει υγειονομικό πρωτόκολλο και πρέπει να τηρηθεί κατά γράμμα.
Προσοχή λοιπόν και ευχόμαστε όλες και όλοι να ....σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να μην κλείνουν τα μάτια τους.

- Ακούμε να λένε κάποιοι πως η κυβέρνηση δεν θα τα βγάλει πέρα με τους κατοίκους της Βόρειας Εύβοιας, γιατί αυτοί δεν καταλαβαίνουν τίποτα, θα αντιδράσουν δυναμικά και ή θα τους τα δώσουν όλα ή θα γίνει κι εμείς δεν ξέρουμε τι.

- Δεν τα καταλαβαίνουμε αυτά και κάποιοι θα πρέπει να μην ρίχνουν λάδι στην φωτιά και να μην προσπαθούν να κάνουν τον πονόψυχο ή τέλος πάντων πως θέλουν να βοηθήσουν. Οι κάτοικοι της Βόρειας Εύβοιας θα διεκδικήσουν αποζημιώσεις, θα διεκδικήσουν αποκατάσταση του δάσους, θα ζητήσουν εργασία, θα ζητήσουν να μπορούν να ζήσουν την ζωή τους και καλά θα κάνουν.

- Η κυβέρνηση και η Περιφέρεια θα είναι δίπλα τους και αυτό είναι πλέον η πραγματικότητα, αφού έχουν καταγραφεί η ζημιές και έχουν ήδη μπει χρήματα στους λογαριασμούς των πληγέντων.

- Η ζημιά είναι μεγάλη και καλά θα κάνουν κάποιοι, να βγάλουν τις παρωπίδες και να καταλάβουν πως μπορεί κομματικά να θέλουν "πόλεμο", αλλά το ζητούμενο δεν είναι αυτό. 

- Αν τολμάτε πάτε στην Βόρεια Εύβοια, έλεγαν και λένε, αυτοί που θέλουν βία, θέλουν αναταραχή. Δεν τους ακούει και δεν τους ακολουθούν οι κάτοικοι της Βόρειας Εύβοιας. Η κυβέρνηση και η Περιφέρεια, όχι μόνο πήγανε, αλλά είναι καθημερινά εκεί και συζητά καθημερινά με τους κατοίκους και λύνουν προβλήματα.

- Τα κόμματα της αντιπολίτευσης, οι παρατάξεις της Περιφέρειας και τα γνωστά παπαγαλάκια, μπορεί να θέλουν το μπάχαλο, αλλά θα μείνουν στην άκρη, αν η κυβέρνηση και η Περιφέρεια, μείνουν στην περιοχή και συνεχίσουν να ε΄ναι στο πλευρό των κατοίκων.