Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021

Σεβόμαστε τον ΝΗΛΕΑ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ, αλλά...

 - Θα θέλαμε να γράψουμε κάτι σχετικά με τα σχόλιά μας για την παρουσία του κυρίου Ρέτσα στον αγώνα ΝΗΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ - ΚΑΡΥΣΤΟΣ και τα οποία δεν είχαν να κάνουν με το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά με το κατά πόσο τηρήθηκε από τον ίδιο τον κύριο Ρέτσα το υγειονομικό πρωτόκολλο.
Κύριοι του ΝΗΛΕΑ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ έχουμε κάθε δικαίωμα να σχολιάζουμε θέματα που δεν αφορούν το πως θα διοικηθεί η ομάδα, πως θα προπονηθεί και πως θ΄ αγωνισθεί, αλλά που έχουν να κάνουν, με τους κανόνες και την τήρησή τους, από ανθρώπους που διοικούν το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο.
Πρόεδρε του ΝΗΛΕΑ κύριε Σπύρο Κατσινή κανένα θέμα δεν έχουμε μ΄ εσάς και με την διοίκηση και γενικότερα με την ομάδα.
Δεν μας ενοχλεί καθόλου να προχωρήσετε στην όποια ανακοίνωση εναντίον μας για τα σχόλια που κάναμε. Αν αυτό θέλετε κι αν αυτό θα σας ανακουφίσει κάντε το.
Κύριε πρόεδρε, ξέρουμε καλά τι γράφουμε και πως το γράφουμε και .....φυσικά, αν χρειαστεί θ΄ αποδείξουμε πως δεν συκοφαντήσαμε κανέναν απολύτως.
Πριν ελάχιστες μέρες, από την ημέρα του αγώνα, η ΕΠΣΕ και ο κ. Ρέτσας έδωσαν στην δημοσιότητα το υγειονομικό πρωτόκολλο που ισχύει για τις προπονήσεις και τα φιλικά των ομάδων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.
Μπορείτε να το μελετήσετε κάνοντας κλικ στο http://www.epsevias.gr/files/programs/epo308.pdf
Αγαπητέ Σπύρο λέει πως 
- είναι υποχρεωτική η μάσκα για όλους, εκτός από τους αθλητές μόνο κατά την διάρκεια της άθλησης.
- Στη ζώνη 3 είναι υποχρεωτική η απόσταση 1,5 - 2 μέτρα.
- Στην ζώνη 3 (κερκίδα κλπ) επιτρέπεται η είσοδος μόνο σε πλήρως εμβολιασμένους.
Αγαπητέ Σπύρο, αν το σχόλιο δεν λέει την αλήθεια, αναλαμβάνουμε την ευθύνη και δεχόμαστε τα πάντα, ακόμη και μηνύσεις.
Πάμε τώρα και στο σχόλιο για την ομάδα και τον κ. Ρέτσα.
Αν ο κ. Ρέτσας κλείνει τα μάτια σε όλα τα παραπάνω, φυσικά και δίνει δικαιώματα για διάφορα σχόλια.
Προσωπικά σ΄ εμάς είχε πει πως δεν πάει σε αγώνες, για να μην δίνει δικαιώματα αφού στα περισσότερα γήπεδα δεν τηρούν το πρωτόκολλο.
Πρόεδρε κύριε Κατσινή, αγαπητέ Σπύρο ειλικρινά εύχομαι τα καλύτερα για τον ΝΗΛΕΑ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ. Ο κ. Ρέτσας υπήρξε πρόεδρος αυτής της ομάδας και θα μας επιτρέψετε να γράψουμε, πως έχει δικαίωμα να σκεφτεί κάποιος, πως μπορεί να θέλει να πετύχει η ομάδα, αυτά που δεν πέτυχε επί προεδρίας του.
Ο ΝΗΛΕΑΣ γύρισε σελίδα και δεν έχει σχέση με την εποχή που πρόεδρος ήταν ο κ. Ρέτσας.
Κάνουμε λάθος;
Καλή σας μέρα και πάντα στην διάθεσή σας.