Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Τελευταίο Σαββατοκύριακο χωρίς σκοτούρες για μαθήτριες και μαθητές, αφού από Δευτέρα θα χτυπήσει το κουδούνι και τα παιδιά θα καθίσουν στα θρανία και θ΄ αρχίσουν τα μαθήματά τους. Δυστυχώς και αυτή την χρονιά ο κορονοϊός τους επιβάλλει την μάσκα και άλλα μέτρα, αλλά πάλι καλά, αφού το χειρότερο θα ήταν να έχουμε πάλι κλειστά σχολεία και να είχαμε τα.... παιδιά μπροστά στις οθόνες του υπολογιστή. Καλή σχολική χρονιά λοιπόν να ευχηθούμε στους μαθητές, στους εκπαιδευτικούς και τους γονείς.

- Έχουν πλάκα ο ραδιοφωνατζής και η ραδιοφωνατζού, οι οποίοι προσπαθούν να κάνουν παιχνιδάκι και χρησιμοποιούν τον πόνο και τα προβλήματα των κατοίκων της Βόρειας Εύβοιας. Μετά από ένα μήνα κι αφού ολοκλήρωσαν τις διακοπές τους αναμασάνε κάθε μήνα, τα ίδια και τα ίδια. Η μανία τους και η κακία που βγάζουν για τον Φάνη Σπανό, έχει ξεπεράσει τα όρια και δείχνει την ηλιθιότητά τους.

- "Οι υπάλληλοι" ιδιωτικών συμφερόντων υπηρετούν τους χορηγούς τους, οι οποίοι τυχαία είναι και χορηγοί δημοτικών παρατάξεων και πολιτικών προσόντων. Ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο και δεν τους δίνει σημασία. Στο τέλος θα γελάσουμε πολύ, αφού ξέρουν καλά πως η δικαιοσύνη θα τους δώσει την απάντηση για τις ύβρεις και τις συκοφαντίες που καθημερινά εξαπολύουν εναντίον του Φάνη και όχι μόνο.

- Η ΔΕΥΑΧ θα πρέπει να προσέξει στο θέμα των λογαριασμών που θα στείλει στους καταναλωτές που είχαν πληγεί από την θεομηνία της 9ης Αυγούστου του 2020. Η απόφαση ήταν πως μέχρι και τον Αύγουστο του 2021 δεν θα υπήρξε καμία χρέωση σε αυτούς τους καταναλωτές. Η δήμαρχος και οι διοίκηση της ΔΕΥΑΧ θα πρέπει να φροντίσουν ώστε οι υπάλληλοι να έχουν καταγράψει την ένδειξη του κάθε υδρομέτρου μέσα στον Σεπτέμβριο και φυσικά να μετράνε τα κυβικά κατανάλωσης, από εκεί και μετά.

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες επισημαίνουμε κάτι που μας κάνει μεγάλη εντύπωση. Δεν διαβάζουμε και δεν ακούμε τίποτα από τον κύριο Παγώνη τον πρώην δήμαρχο Χαλκιδαίων και αρχίζουμε ν΄ ανησυχούμε. να ευχηθούμε να είναι καλά στην υγεία του και θα κάνουμε υπομονή, γιατί ειλικρινά έχουμε μια στενοχώρια, αφού δεν ακούμε την περιβόητη φράση "έργο Παγώνη".