Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Καλά Χριστούγεννα και όπως γράψαμε χθές από σήμερα θα το πάμε εορταστικά και ανάλαφρα. Ας κάνουμε κι εμείς μια παύση κι ας αφήσουμε στην άκρη, την κριτική και το σκληρό ροκ. Να περάσετε λοιπόν όμορφα, δίπλα σε δικούς σας ανθρώπους, δίπλα σε..... κάθε αγαπημένα πρόσωπα, δίπλα πάντα στα παιδιά.

- Χρόνια πολλά και στους υποψήφιους γενικώς. Προσέξτε, γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι. Προσέξτε γιατί τα μελομακάρονα και οι κουραμπιέδες δεν κάνουν καλό στην υγεία όταν καταναλωσουμε πολλά. Με μέτρο λοιπόν.

- Αν ακολουθήσετε την συμβουλή φίλου μας θα βρεθείτε σε άσχημη κατάσταση. Ο φίλος μας λέει πως με κάθε υπόσχεση που θα δίνετε στους πολίτες να τρώτε κι ένα μελομακάρονο ή κουραμπιέ!!!!!! Φανταστείτε τώρα τι θα γίνει.

- Σχολίασε κάποιος αναγνώστης, τα όσα γράψαμε για την παραίτηση του κ. Ποδαρά από τον Νηλέα. Καλέ μας άνθρωπε, αφού είσαι φίλος των κυρίων Κατσινή και Ποδαρά, καλό θα ήταν να μην μπερδεύουμε τις φιλίες με τα γεγονότα. Καλά Χριστούγεννα σου ευχόμαστε.

- Η μουσική δεν έχει σύνορα και ενώνει τους ανθρώπους.
Έτσι έφερε κοντά και τον ρεμπέτη και λάτρη του παλιού καλού λαϊκού τραγουδιού κ.  Γιώργο Λάμπρου, με τον κύριο Μανώλη Βέττα λάτρη του "σκυλάδικου" όπως τα λένε αυτά τα τραγούδια. Έχουμε και τα τραγούδια του πανηγυριού, αλλά γι' αυτό θα γράψουμε άλλη φορά....

- Για μια ακόμη φορά να στείλουμε τις ευχές μας για καλή ανάρρωση, στον αγαπητό κύριο Τάκη Σπυρόπουλο. Τάκη όλα θα πάνε καλά και να ακολουθείς τις οδηγίες των γιατρών.