Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2022

Καλημέρα

 -  Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και Χρόνια πολλά, με υγεία. Να τα πούμε; Ας αφήσουμε τα κάλαντα για τα παιδιά, τα οποία σήμερα ξεχύθηκαν στους δρόμους και λένε τα κάλαντα ων Χριστουγέννων. Σήμερα μην λέτε όχι στα παιδιά. Αφήστε να σας τα πούνε κι αν δεν μπορείτε να τους δώσετε κάτι σε χρήμα, κεράστε τα έναν κουραμπιέ ή ένα μελομακάρονο και πείτε τους Καλά Χριστούγεννα. Αυτά τα κάλαντα είναι να μας τα.... λένε παιδιά, ενώ τα άλλα της καθημερινότητας σας τα λέμε κι εμείς.

- Εμείς δεν γράψαμε κάτι για την συνάντηση Κεδικογλου και Καθαροσπόρη σε ταβέρνα, γιατί απλά δεν ήταν έκπληξη. Το ποιος κερδίζει και ποιος χάνει με τέτοιες συναντήσεις το ξέρουν όλοι και όσοι δεν το ξέρουν το διαπίστωσαν στις εκλογές του 2019 και θα το διαπιστώσουν και πάλι στις εκλογές του 2023.

- Την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου οι διοικούντες τον ΑΟ ΧΑΛΚΊΣ ανακοίνωσαν με τον δικό τους τρόπο, Γενική Συνέλευση!!!!!! Απορούμε πάντως που δεν ανακοίνωσαν πως θα μπορούν οι χιλιάδες φίλαθλοι του ΑΟ ΧΑΛΚΊΣ, να παρακολουθήσουν διαδικτυακά την Γενική Συνέλευση.

- Επειδή γράψαμε πως έτσι όπως είναι διατυπωμένη η ανακοίνωση πρόσκληση   δεν μπορεί να διεξαχθεί Γενική Συνέλευση, κάποιοι μας ρώτησαν το γιατί. Κυρίες και κύριοι είναι απλά τα πράγματα. Στην πρώτη Γενική Συνέλευση πρέπει να είναι παρόντες τουλάχιστον το 50% συν ένα από τα εγγεγραμμένα μέλη. Αυτό δεν συμβαίνει ποτέ και αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο στην πρόσκληση γράφουν όλοι πως σε περίπτωση μη απαρτίας η ΓΣ θα διεξαχθεί στον ίδιο χώρο την ίδια μέρα, αλλά μία ώρα αργότερα. Παράδειγμα η ανακοίνωση/πρόσκληση της ΕΠΣΕ.
".....Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί απαρτία κατά τη πρώτη Γ.Σ., ορίζεται επαναληπτική στον ίδιο τόπο και ώρα 16:00 , με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης".

- Μπορεί κυρίες και κύριοι του ΑΟ ΧΑΛΚΊΣ να μην σας αφήνει ο εγωιστής σας να το πάτε από την αρχή και να παραδεχτείτε το λάθος σας, αλλά δεν υπάρχει νομιμότητα γι' αυτή την Γενική Συνέλευση. Φυσικά υπάρχουν κι άλλα θέματα στην πρόσκληση και θα το διαπιστώσετε. Δεν τα γράφουμε για να μην σας καθίσουν στο στομάχι Χριστουγεννιάτικα.

- Καλά Χριστούγεννα