Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022

Χριστούγεννα στις πλατείες της Χαλκίδας

Σε Χριστουγεννιάτικα χωριά, γεμάτα από μελωδίες, κεράσματα, γλυκίσματα και πολλές δράσεις για 
όλη την οικογένεια, μετατρέπουν ο Δήμος Χαλκιδέων και η Δημοτική Ανώνυμη Επιχείρηση Εκμετάλλευσης Περιουσίας Χαλκίδας (Δ.Α.Ε.Ε.ΠΕ.Χ), τις πλατείες Αγίας Βαρβάρας και Αγοράς στη Χαλκίδα, σε συνεργασία με τον Εμπορικό και Βιομηχανικό Σύλλογο Χαλκίδας, το Σωματείο Καταστηματαρχών Εστίασης Ν. Εύβοιας «ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ» και το Ι.Ε.Κ ΑΚΜΗ.Την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου, από τη 13:30 το μεσημέρι, στην Πλατεία Αγίας Βαρβάρας θα....
βρίσκεται ο γνωστός Chef Ιάκωβος Απέργης, ο οποίος θα μας «ταξιδεύει» με τις μαγειρικές και ζαχαροπλαστικές δημιουργίες του, υπό τους ήχους ζωντανής ορχήστρας που θα βρίσκεται στον χώρο της πλατείας.
Παράλληλα, την ίδια ημέρα και ώρα, στην πλατεία Εμπόρων (Αγοράς), ο Άγιος Βασίλης και τα ξωτικά του θα περιμένουν να υποδεχθούν τους μικρούς μας φίλους με πολλά καλλιτεχνικά διαδραστικά δρώμενα, παιχνίδια και κεράσματα για όλη την οικογένεια.
Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, από τις 18:30 το απόγευμα, η πλατεία Αγοράς αποκτά ροκ ρυθμό και μετατρέπεται σε μια μεγάλη μουσική σκηνή, με τη συναυλία του ελληνόφωνου ροκ συγκροτήματος «ΚΟΥΡΟ ΣΙΒΟ», συνοδεία κερασμάτων και ποτών.
Ήχος, φως και μυρωδιές θα πλημμυρίσουν τις πλατείες του εμπορικού κέντρου της Χαλκίδας και σας περιμένουμε όλους, μικρούς και μεγάλους, να γιορτάσουμε μαζί την πιο λαμπερή εποχή χρόνου.