Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή Κυριακή. Να είσθε όλες και όλοι καλά στην υγεία σας και να προσέχετε. Χθές δεν ήταν μια καλή μέρα για τον κόσμο του ποδοσφαίρου, αφού είχαμε ανθρώπους οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο. Ο κ. Σπυρόπουλος προπονητής της Αναγέννησης Μαντουδίου και ο κ. Ζήσης μέλος της διοίκησης του ΑΟ ΧΑΛΚΊΣ δεν αισθάνθηκαν καλά, είχαν ένα.... λιποθυμικό επεισόδιο και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Τις καλύτερες ευχές μας για γρήγορη ανάρρωση.

- Το μπαμ το έκανε η Κήρινθος η οποία κέρδισε τους Καθενούς στο γήπεδο του Παλιουρα και μάλιστα με 0-2. Η άμυνα των Καθενών σε 8 αγώνες είχε δεχθεί μόλις 1 γκολ και στον αγώνα με την Κήρινθο δέχθηκε 2. Αυτή την ήττα θα προσπαθήσουν σήμερα να εκμεταλλευτούν ο Παντριαδικος, ο οποίος θα υποδεχθεί τον Ερμή Πηλίου και η Ένωση Ιστιαίας η οποία παίζει εκτός με τον Πισσώνα.

-  Δεν περιμένουμε τίποτα και από κανέναν πολιτικό και κανέναν αυτοδιοικητικό και ούτε αυτοί περιμένουν κάτι από εμάς. Από εμάς δεν περιμένουν τίποτα γιατί δεν έχουμε την δύναμη να επηρεάσουμε ψηφοφόρους. Εμείς από αυτούς δεν περιμένουμε τίποτα γιατί ξέρουμε πως δεν διαθέτουν πολλά χρήματα και έχουν να πληρώσουν άλλους.

- Εμείς λοιπόν δεν μπορούμε να σταθούμε δίπλα τους, ούτε ως συνεργάτες, ούτε ως επικοινωνιολόγοι. Έτσι δεν είναι; Τι θα κάνουμε λοιπόν; Απλά θα κάνουμε την δουλειά μας με όποιους μας εμπιστευτούν και ελπίζουμε να μην έχουμε παράπονα και παρεξηγήσεις.

- Το 2023 θα είναι μια καλή χρονιά, για να πάρουμε ΟΛΟΙ το μάθημά μας. Οι πολλές εκλογικές διαδικασίες θα στείλουν μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση και κάποιες κυρίες και κάποιοι κύριοι θα πονέσουν πολύ το βράδυ της Κυριακής των εκλογών.