Κυριακή 20 Αυγούστου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα, καλή Κυριακή και να είσθε πάντα καλά στην υγεία σας. Δεν θέλει να μας αφήσει σε ησυχία ο κύριος Μάνος γιατί πιστεύει πως θα τσιμπήσει ψηφοφόρους, αν κάνει θόρυβο!!! Αγαπητέ Μάνο, εμείς δείχνουμε κατανόηση και καταλαβαίνουμε πως είσαι σε δύσκολη θέση. Πρέπει όμως να είσαι ευτυχής, αφού η άρνηση της Βάκα να σε δεχθεί στο ψηφοδέλτιό της και απ΄ ότι πληροφορίες έχω, έφαγες πόρτα και στο ψηφοδέλτιο Σπύρου, βρήκες στέγη στο ψηφοδέλτιο της κυρίας Παππά το ....οποίο λένε πως εκπροσωπεί το νέο, το έτσι το αλλιώς και το αλλιώτικα και η απόδειξη είσαι εσύ!!!!

- Λένε πως αύριο θα δοθεί στην δημοσιότητα το ψηφοδέλτιο της κυρίας Παππά, το οποίο έχει καταθέσει επίσημα.... Θα το γράψω λαϊκά. Θα είναι μεγάλη έκπληξη αν γίνει αυτό. Δεν θα γίνει όμως γιατί η κυρία Παππά και κάποιες κυρίες που είναι δίπλα της και την καθοδηγούν, ξέρουν πως η πραγματικότητα είναι σκληρή. Πολύ σκληρή.

- Την καλημέρα μας στον αγαπητό Αλέξανδρο Σιγανό και του ευχόμαστε να έχει την υγεία του ο ίδιος και η οικογένειά του. Πρέπει όμως να του γράψουμε μια αλήθεια. Αλέξανδρε στην πολιτική όλα επιτρέπονται, τουλάχιστον αυτή είναι η άποψή μας. Έχουμε όμως άποψη και για τα επακόλουθα της πολιτικής.

- Ο κανόνας αυτός Αλέξανδρε, λέει πως όταν μου κάνεις ανήθικες επιθέσεις προεκλογικά και παρ΄ όλα αυτά σε κερδίζω, τότε μετά τις εκλογές, έχω υποχρέωση να "σε πληρώσω" σύμφωνα με την προσφορά σου. 

- Για να το γράψω απλά Αλέξανδρε και για να μιλήσουμε με όρους κοιμητηρίου, όταν κάποιος ανοίγει λάκκους για να με θάψει, θα είμαι βλάκας να μην τον θάψω εγώ στους λάκκους που άνοιγε για εμένα.

- Καλή Κυριακή σε όλες και όλους.