Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023

....σουτάκια

 - Ξέσπασε πόλεμος στα Ψαχνά και μπλέχτηκαν τα αυτοδιοικητικά με τα ποδοσφαιρικά. Φαίνεται πως οι δύο αντιμαχόμενες πλευρές, δεν έχουν πολλά και σωστά όπλα στο οπλοστάσιο τους και χρησιμοποιούν όπλα τα οποία δεν μολύνουν γενικώς το περιβάλλον, αλλά δηλητηριάζουν τις ψυχές των παιδιών και δείχνουν πως δεν διστάζουν να βάζουν στην μέση τα μικρά παιδιά και τους ....γονείς.

- Κυρίες και κύριοι, πάρτε το αλλιώς. Κανένας δεν κέρδισε επενδύοντας στην διχόνοια και το μίσος. Οι εκλογές τελειώνουν στις 8 Οκτωβρίου, αλλά οι Ψαχνιώτες δεν τελειώνουν την ζωή τους εκείνη την ημέρα.  Οι υποστηρικτές του Ψαθά και οι υποστηρικτές του Μπουροδήμου, θα ζήσουν μαζί και μετά τις εκλογές. Δεν το θέλετε δηλαδή αυτό;

- Διέλυσε λέει ο Ψαθάς το ποδόσφαιρο των Ψαχνών. Αυτό τώρα έγινε; Τώρα που προέκυψε πρόβλημα με μία Ακαδημία Ποδοσφαίρου; Έχει ξαναγίνει και στο παρελθόν κύριοι πάλι με ακαδημίες ποδοσφαίρου. Με το ίδιο σκεπτικό θα πούνε και οι του Ψαθά πως ο Μπουροδήμος διέλυσε το ποδόσφαιρο στην Δίρφυ, αφού πολλές ομάδες έφυγαν από τον ποδοσφαιρικό χάρτη, όταν ήταν δήμαρχος.

- Κύριοι τεράστιες οι ευθύνες Ψαθά, αλλά τον ΗΡΑΚΛΗ τον δολοφόνησαν πολλοί και την διοίκηση Στούπα την πολέμησαν και υποψήφιοι σήμερα του Μπουροδήμου. Αλήθειες δεν θέλετε; Αλήθειες θα έχετε.