Τετάρτη 23 Αυγούστου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Τετάρτη σήμερα και πλέον απέμειναν λίγες μέρες μέχρι την μέρα που θα κατατεθούν επίσημα τα ψηφοδέλτια όσων θα πάρουν μέρος στις Περιφερειακές και Δημοτικές Εκλογές. Απέμειναν 8 μέρες και η σημερινή. Πάντως υπάρχουν κι αυτοί οι οποίοι αν εξασφαλίσουν κάποια πράγματα, θα τους δούμε αλλού ....και όχι εκεί που τους περιμένουμε. 

- Τα όνειρα πάντως για κάποιες κυρίες και κάποιους κυρίους θα συνεχιστούν, αλλά θα γίνουν εφιάλτες την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023. Εκείνο το βράδυ κάποιοι θα πάρουν τα κότερά τους και θα βγούνε βόλτα στο Αιγαίο, για να μην ζούνε από κοντά την πανωλεθρία τους.

- Μας τα είπε ο κ. Παναγιώτης Καραβάς χθες, αλλά δεν μας είπε αλήθειες. Ούτε λίγο ούτε πολύ πήγε να φορτώσει στην Βάκα τον χορηγό του Παγώνη και του Καθαροσπόρη!! Αγαπητέ Παναγιώτη, δήμαρχος ήταν ο Παγώνης όταν ιδιώτης πήρε σε πλειστηριασμό το ΔΑΡΙΝΓΚ και όχι η Βάκα. Η Βάκα ως δήμαρχος ξέρει καλά τι κάνει με το θέμα και γι΄ αυτό έχει απέναντί της τον ιδιοκτήτη, ο οποίος στηρίζει άλλον υποψήφιο και το ξέρεις.

- Παναγιώτη θα μας τρελάνεις; Η δήμαρχος θα απαγορεύσει να ανοίγουν επιχειρήσεις στον Δήμο Χαλκιδέων; Με ποιο δικαίωμα θα το κάνει αυτό; Το πρώτο κινέζικο ήταν αυτό της Νεάπολης; Ψυχραιμία λοιπόν.

- Έγραψε κάτι σωστό ο κύριος Θανάσης Καλαβρής για τα όσα συμβαίνουν στα Ψαχνά και βγήκαν και οι πρωτεργάτες της διχόνοιας και του διχασμού, να μας πούνε πως θα συμβάλλουν για να μην συνεχιστεί αυτό!!! Αναφέρομαι στην κυρία που από το πρωί μέχρι το βράδυ αποκαλούσε και αποκαλεί ανίκανους άλλους, ενώ αποδείχθηκε ανίκανη η ίδια!!!

- Μπουροδήμος και Ψαθάς να βρεθούν και να αποφασίσουν να δώσουν έναν αγώνα χωρίς ακρότητες και κραυγές, γιατί αν δεν το κάνουν, θα έχουμε πολύ χειρότερα.