Πέμπτη 24 Αυγούστου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες. καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Ποια δημοτική παράταξη τρέμει  πραγματικά, γιατί φοβάται πως θα αποσυρθούν κάποιες και κάποιοι υποψήφιοι; Όλα γνωστά είναι, αλλά δεν ξέρουν πως η απόσυρση δεν είναι και το καλύτερο. Το ωραίο είναι, το να είναι υποψήφιος ας πούμε με την Άννα και για ....κάποιους λόγους να κάνει αγώνα για την Έλενα!!!!

- Αυτό πονάει περισσότερο και θα το δείτε όταν έρθει η ώρα. Ξέρετε γιατί συμβαίνουν αυτά; Γιατί απλά μπήκαν υποψήφιοι, επειδή δέχθηκαν πιέσεις από ανθρώπους στους οποίους είχαν κάποια υποχρέωση. 

- Όποιος είναι υποψήφιος, φυσικό είναι να υποστηρίζει την παράταξή του και όχι κάποια άλλη παράταξη. Εμείς δεν είμαστε υποψήφιοι και απλά γράφουμε χρόνια την άποψή μας. Αυτοί που περιμένουν απαντήσεις, αφού κάνουν ερωτήματα, ας απαντήσουν πρώτα στα δικά μας. Ξέχασαν πως ήταν δημοτικοί σύμβουλοι και διοίκησαν τον Δήμο; Ξέχασαν πως ήταν δημοτική αρχή και δεν έκαναν τίποτα απολύτως;

- Μιλάνε και για τους αθλητικούς χώρους; Πότε κοίταξαν αυτοί το στάδιο Χαλκίδας; Πότε φρόντισαν τα γήπεδα ποδοσφαίρου; Πότε ενδιαφέρθηκαν για τα κλειστά; Όποιος έχει μάτια βλέπει κύριοι και σήμερα ο μπάρμπα Στέλιος, σας έχει και αποκάλυψη.

- Θανάσης Ζεμπίλης και Σίμος Κεδίκογλου στηρίζουν φανατικά Βάκα και Φάνη Σπανό, αλλά υπάρχουν και στελέχη άλλων κομμάτων τα οποία στηρίζουν Βάκα και Σπανό, αφού σε αυτά τα ψηφοδέλτια είναι πρόσωπα που στις βουλευτικές τους στηρίζουν.