Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας.  Τα όσα χρόνια υπάρχει το apopsignomi, πάντα είχε γνώμη και άποψη και για τα κόμματα και για τις παρατάξεις της αυτοδιοίκησης και φυσικά ποτέ δεν έκρυψε το τι πιστεύει κομματικά και αυτοδιοικητικά. Αυτό που κάνουμε στις Εθνικές εκλογές και αυτό που κάνουμε στις αυτοδιοικητικές, το κάνουμε μια ζωή και δεν θα το αλλάξουμε. Δεν δηλώσαμε ποτέ ουδέτεροι, δεν το παίξαμε ποτέ αδιάφοροι και άλλα τέτοια γλυκανάλατα. Δεν....πιστέψαμε ποτέ στους ψευτοαριστερούς και στους δήθεν προοδευτικούς.

- Για να το ξεκαθαρίσουμε. Θα ήταν καλύτερο να μην έχουμε άποψη; Θα ήταν καλύτερα να μην γράφουμε την άποψή μας για τους υποψηφίους; Δεν γράψαμε ψέματα και αυτό πονάει. Παριστάνουν κάποιες κυρίες και κάποιοι κύριοι τους ευαίσθητους για τις φωτιές κλπ, αλλά δεν μας είπανε που ήταν η ευαισθησία τους τα προηγούμενα χρόνια που δεν ήταν υποψήφιοι. Τότε κάποιες κυρίες ήταν με το κότερο στο Αιγαίο και κάποιοι κύριοι γέμιζαν τα ξενυχτάδικά τους και διασκέδαζαν. Τώρα ξαφνικά μας κάνουν μόστρα την δήθεν ευαισθησίας τους.

- Το βράδυ της Κυριακής των εκλογών θα δούμε ποιος έχει επαφή με τους δημότες και ποιος απλά έβλεπε όνειρα. Τα ίδια έλεγαν όλοι και πριν τις διπλές Εθνικές εκλογές του 2023 και είδαν το αποτέλεσμα. Τα ίδια αποτελέσματα θα έχουμε και τώρα. Ο κόσμος αποφασίζει και τους δήθεν τους στέλνει στην αντιπολίτευση ή και στο σπίτι τους. Όλα θα έρθουν με φόρα και θα στείλουν στα τάρτατα τις και τους μακιγιαρισμένους και θα τους αφήσουν με τους νταλκάδες τους.

- Ο Τεντόγλου παγκόσμιος από χθες το βράδυ και ευτυχώς που τα κατάφερε και αυτός στο μήκος και η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη στο βάδην, γιατί γενικώς δεν τα πήγαμε καλά.

- Τι μαθαίνουμε; Θα έρθει λέει ο Ανδρουλάκης στην Χαλκίδα για να υποστηρίξει τον υποψήφιο Περιφερειάρχη του ΠΑΣΟΚ!!!  Ποιου ΠΑΣΟΚ κύριε Ανδρουλάκη; Το 80% του ΠΑΣΟΚ είναι με τον Φάνη και οι υπόλοιποι δεν δείχνουν προθυμία για να μπούνε στο ψηφοδέλτιο. Συγνώμη αλλά έπρεπε να περιμένουν να τελειώσει και ο Αύγουστος για να πάρετε εσείς αποφάσεις;;;;