Κυριακή 19 Μαΐου 2024

Να έχετε μια όμορφη Κυριακή

 - Να έχετε όλες και όλοι μια όμορφη Κυριακή και ας κάνουμε και τον σταυρό μας σε κάποιον Ιερό Ναό και να ευχαριστήσουμε τον Θεό που και σήμερα μας αξίωσε να δούμε το φως της ημέρας.
Την υγεία μας να έχουμε και όλα τ΄ άλλα εύκολα ή δύσκολα θα τα ξεπεράσουμε.
Δεν θα έχουμε αναρτήσεις σήμερα Κυριακή για να πάρουμε... και καμιά ανάσα.
Μπορεί ο ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ να μην κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Γ΄ Εθνική και να μην σήκωσε την κούπα στο γήπεδό του, αλλά χθες σε αυτό το γήπεδο σήκωσαν την κούπα του πρωταθλητή οι νεαροί ποδοσφαιριστές του ΚΥΖΙΚΟΥ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ και δίπλα τους τους χειροκροτούσε ο προπονητής τους κύριος Δημήτρης Ακριτίδης γεμάτος περηφάνια γι΄ αυτά τα παιδιά.
Οι νεαροί τώρα μεγάλωσαν σε κατηγορία, αφού την ποδοσφαιρική χρονιά 2024 - 2025 θα αγωνισθούν στην Α΄ Κατηγορία. Συγχαρητήρια σε όλους.
Σήμερα μετά το μεσημέρι  από 16:00 αρχίζουν οι αγώνες στίβου Κ18 στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας και ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλες τις αθλήτριες και τους αθλητές και χωρίς τραυματισμούς.
Περίπου 18 σωματεία από της ΕΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ & ΕΥΒΟΙΑΣ συμμετέχουν με περίπου 200 συμμετοχές κοριτσιών και 150 συμμετοχές αγοριών σε διάφορα αγωνίσματα.
Η Μαρία Γκάρα θα έχει συμμετοχή στα 200 μέτρα μαζί με άλλες 25 αθλήτριες και θα προσπαθήσει να κάνει μια καλή επίδοση. Θέλει να μπορέσει να δώσει βαθμούς στον Σύλλογό της και θα κάνει ότι μπορεί, αν και έρχεται από τραυματισμό.