Σάββατο 25 Απριλίου 2009

ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ

Στημένος προεκλογικός αγώνας.

Δημοσιεύθηκε από Γιάννης Παπαϊωάννου
Επιστολή αναγνώστη: dimitris makos

Δημοσιογράφοι τύπος blogers και υποτίθεται πολίτες, σκίζοντας τα ιμάτια τους για την δημοκρατία, διαιρεθήκαν πάλι ανάμεσα σε δύο κόμματα και ετοιμάζονται να ψηφίσουν για το μέλλον του τόπου.
Και το μέλλον του τόπου βρίσκεται ανάμεσα πάλι αναμεσα σε δυο οικογένειες γύρω από της οποίες στοιχίζονται και οι τελευταίοι εναπομείναντες Έλληνες με κάποιο μικρό ή μεγάλο οπωσδοίποτε ατομικό συμφέρον.
Πέρα από το τι θα γίνει, πέρα από το εάν θα κερδίσει η Ελευθεροτυπία, το Έθνος, το Βήμα, και οι άνθρωποι τους μέσα από την οικογένεια Παπανδρέου, ή εάν κερδίσει ο Ελεύθερος τύπος, η Καθημερινή, η Χώρα, η Βραδινή ο Αυριανή, και οι άνθρωποι τους μέσα από την οικογένεια Καραμανλή, το σίγουρο είναι ότι οι οικογένειες αυτές θα νικήσουν είτε έτσι είτε αλλιώς.
Παρακολουθούμε το λοιπόν μια λυσσαλέα υποτίθενται κόντρα μεταξύ σκανδαλών σκανδαλολογίας, επικοινωνίας, συμψηφισμών, ξεκατινιάσματος, μα πιο πολύ νέους ανθρώπους σαν και εμάς και τα γνωστά ανθρωπάρια θα έλεγα, να χτυπιουνται για να υπερασπιστούν τα κόμματα τους που βάλλονται από ανθρώπους νέους σαν και εμάς, και ανθρωπάρια της άλλης πλευράς. Η καντίνια η λασπομαχία και η υπερβολή πάει σύννεφο.
Την ίδια στιγμή ούτε ο Καραμανλής ούτε ο Παπανδρέου ασχολούνται μ αυτά τα φαιδρά ποταπά και τρισάθλια γεγονότα. Λείπουν στο εξωτερικό ενώ εσείς οι λαϊκοί τύποι μπορείτε να χτυπιέστε άνετα. Στην Κύπρο ο ένας με τα μεγάλα τα σοβαρά, στην Ευρώπη ο Άλλος με τα άλλα μεγάλα και σοβαρά…
Αλήθεια γιατί δεν πλακώνονται αναμεταξύ τους; Γιατι δεν γινονται και αυτοί κατίνες οπως εσείς…
Γιατί δεν συμμετέχουν στο ξεκατίνιασμα; Μίλησε Ο Παπανδρέου για τον Παυλίδη, Μίλησε ο Καραμανλής για τον Παυλίδη.
ΟΧΙ Γιάννη!
και γιατί να το πράξουν άλλωστε;
Αφού είτε έτσι είτε αλλιώς όλοι για αυτούς δουλεύουν και εσύ Γιάννη το ίδιο.
Το ίδιο και ο φίλος σου ο Βενιζέλος. ΓΑΠΙΚΟΣ και αυτός θέλει δεν θέλει. Πισω από την οικογένεια για ένα υπουργείο.
Τo καλύτερο win win για το σύστημα στήθηκε και αποδείξεις δεν χρειάζονται άλλες,
Μα το καλύτερο win win το έχουν οι Αμερικάνοι φυλαγμ’ενο για το μέλλο.
ΝΤΟΡΑ vs Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου.
Προτείνω λοιπόν να δώσουμε αντιδραστικά ένα 35%η ένα 50 % ακόμα και 60% στα μικρά κόμματα σε αυτές τις ευρωεκλογές. Υπάρχουν πάρα πολλά και Ακινδυνα
Να προκαλέσουμε εξελίξεις.