Παρασκευή 24 Απριλίου 2009

ΔΗΜΟΣ ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ

ΝΗΛΕΑ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ Α.Ο.ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ
ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΟΤΣΑΡΗ
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ
Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΥΛΩΝΟΣ

Ποδοσφαιρικός αγώνας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, 17 Απριλίου 2009, στο Δημοτικό Γήπεδο Νεοχωρίου μεταξύ των Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών του Α.Ο. ΝΗΛΕΑ και του Α.Ο. ΑΥΛΩΝΑΡΙΟΥ υπό την αιγίδα του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού Αυλώνος. Ο αγώνας δόθηκε στην μνήμη του ποδοσφαιριστή Ευάγγελου Κότσαρη ο οποίος είχε διατελέσει ποδοσφαιριστής και στις δύο ομάδες. Μεγάλη ήταν η παρουσία του κόσμου που παρακολούθησε ένα όμορφο παιχνίδι μεταξύ των παλαίμαχων. Στο τέλος της εκδήλωσης αναμνηστική πλακέτα απονεμήθηκε στην σύζυγο του αείμνηστου ποδοσφαιριστή από τον Δήμαρχο Αυλώνος κ. Δημήτρη Κατσούλη.
O Δήμαρχος στον σύντομο χαιρετισμό του εξήρε το ήθος και την αγωνιστικότητα του αξέχαστου φίλου και ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Κότσαρη στο γήπεδο και στην ζωή και συνεχάρη τους παλαίμαχους των δύο ομάδων για την συμμετοχή τους σε αυτόν τον αγώνα. Ο αγώνας αυτός θα γίνει θεσμός και θα διεξάγεται κάθε Μεγάλη Παρασκευή για τον ίδιο σκοπό.
Επίσης με αναμνηστικές πλακέτες τιμήθηκαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Τσιργιώτης Χαράλαμπος, Γιαγκίνης Ευστράτιος, Τζώρτζης Απόστολος και Σαμπάνης Βασίλειος από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού Αυλώνος Γιώργο Τζόκα και τον Αντιδήμαρχο Αυλώνος κ. Γεώργιο Κότσαρη.
Το αποτέλεσμα ήταν 4-3 υπέρ της ομάδας του Αυλωναρίου.

Τα τέρματα για το Αυλωνάρι σημείωσαν οι Κούρτης, Γιαννόπουλος, Λαθουράς και για το Νεοχώρι Τζόκας Γ., Κότσαρης Γ. και Σαμπάνης Εμ.
ΠΗΓΗ:ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ Δ. ΚΑΤΣΟΥΛΗ