Παρασκευή 1 Μαΐου 2009

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΥΒΟΙΑΣ
Άλλοι θα πάνε εκδρομές κι άλλοι θα κάνουν το σταυρό τους μήπως και καταφέρουν να μείνουν στην κατηγορία. Ουσιαστικά 2 είναι οι αγώνες που έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον.
Ας δούμε τα παιχνίδια ένα- ένα:

ΛΗΛΑΣ – Α.Ε. ΧΑΛΚΙΔΑΣ
Με πολλά νέα παιδιά στην σύνθεσή του ο ΛΗΛΑΣ θα υποδεχθεί την πρωταθλήτρια Α.Ε.ΧΑΛΚΙΔΑΣ. Είναι πρόκληση να παίζεις με την πρωταθλήτρια και θέλεις να την κερδίσεις. Η Α.Ε.Χ. θέλει ν’ αποχαιρετίσει τα γήπεδα της Εύβοιας με νίκη και αυτό θα επιδιώξει.
Πιστεύω πως όποιοι παρακολουθήσουν τον αγώνα, θα δούνε καλό θέαμα.

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ – Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ
Χωρίς το βαθμολογικό άγχος
οι δύο ομάδες θα παίξουν ελεύθερα. Ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ για μια ακόμα χρονιά δεν τα κατάφερε και ο Α.Ο. ΧΑΛΚΙΣ έχει στο νού του την συγχώνευση.

ΠΑΟΚ – ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ
Με το αυτί στο στάδιο της Χαλκίδας θα είναι και οι δύο ομάδες, αφού αν ο ΠΙΣΣΩΝΑΣ κερδίσει τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ η ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ θέλει νίκη επί του ΠΑΟΚ για να παραμείνει στην κατηγορία. Σε μια τέτοια περίπτωση όμως ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να περιμένει να δεί αν θα παραμείνη ή όχι ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ στην κατηγορία. Χαμός δηλαδή.
Αυτόν τον αγώνα αξίζει να τον παρακολουθήσει κανείς, για να ζήσει από κοντά την αγωνία όλων.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΙΣΣΩΝΑΣ
Την αγωνία και το άγχος, θα το έχει η ομάδα του ΠΙΣΣΩΝΑ. Θέλει οπωσδήποτε τους 3 βαθμούς και φυσικά θέλει να μην κερδίσει η ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ τον ΠΑΟΚ. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν έχει άγχος για βαθμούς αλλά σε καμμία περίπτωση δεν θ’ αφήσει το παιχνίδι.

ΠΡΟΚΟΠΙ – ΕΥΒΟΪΚΟΣ
Το ΠΡΟΚΟΠΙ έχει ήδη αποχαιρετήσει την Α’ κατηγορία, ενώ ο ΕΥΒΟΪΚΟΣ έχει εξασφαλίσει την παραμονή του. Τυπική διαδικασία αυτός ο αγώνας και θέλουμε να πιστεύουμε πως θα είναι ένα ήσυχο παιχνίδι. Το γράφουμε αυτό επειδή στον Α’ γύρο, είχαμε κάποιες αψιμαχίες.

ΑΛΑΤΣΑΤΑ – ΚΥΜΗ
Και οι δύο ομάδες δεν πέτυχαν το στόχο τους.
Τα ΑΛΑΤΣΑΤΑ δεν κέρδισαν την παραμονή στην κατηγορία, ενώ η ΚΥΜΗ δεν κατάφερε για μία ακόμα χρονιά να πάρει το πρωτάθλημα.
Δεν υπάρχει βαθμολογικό άγχος και σίγουρα οι δύο προπονητές θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και ποδοσφαιριστές στους οποίους δεν είχαν δώσει αρκετό χρόνο.

ΕΡΕΤΡΙΑ – ΑΥΛΩΝΑΡΙ
Πιστεύουμε πως και σ’ αυτόν τον αγώνα, θα υπάρχει θέαμα και υπάρχει και βαθμολογικό ενδιαφέρον
, αφού όποιος κερδίσει θα κερδίσει την 4η θέση στο βαθμολογικό πίνακα. Η ΕΡΕΤΡΙΑ έχει 44 βαθμούς και το ΑΥΛΩΝΑΡΙ 42.

ΔΡΟΣΙΑ –ΑΡΤΑΚΗ
Έχουν εξασφαλίσει και οι δύο ομάδες την παραμονή τους και άρχισαν τα σχέδια για την επόμενη χρονιά. Όλα τ’ αποτελέσματα είναι πιθανά, αφού οι δύο ομάδες θα παίξουν χωρίς άγχος.