Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2009

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-3
Ο αγώνας ξεκίνησε...
5' ΓΚΟΛ 0-1: «Μαγικό» τρίγωνο από αριστερά μεταξύ Μήτρογλου, Στολτίδη και Όσκαρ, ο τελευταίος με ψύχραιμο πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1.
12' Σέντρα - σουτ του Στολτίδη από δεξιά, η μπάλα πέρασε από όλους και απείλησε τα δίχτυα του Μπλάζιτς που την είδε να καταλήγει λίγο άουτ από το δεξί του δοκάρι.
15' Σουτ του Ραούλ Μπράβο έξω από την περιοχή, λίγο άουτ.
21' Ο Ντιόγκο προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Μπλάζιτς, αλλά στο σουτ που έκανε, ο Μαυροβούνιος πορτιέρο είχε τον έλεγχοτης μπάλα.
25' Ο Πάολο Κόστα κέρδισε τη μπάλα λίγο έξω από την περιοχή του Ολυμπιακού, έκανε το δυνατό σουτ, αλλά ο Νικοπολίδης έδιωξε δύσκολα με τις γροθιές.
28' ΠΕΝΑΛΤΙ: Ο Μήτρογλου μπήκε «σφήνα» στους αμυντικούς του Λεβαδειακού, ο Μπλάζιτς έπεσε δεν βρήκε μπάλα, ο επιθετικός του Ολυμπιακού πήδηξε, αλλά το πόδι του βρήκε πάνω στον πορτιέρο των φιλοξενούμενων με αποτέλεσμα ο διαιτητής να δώσει το πέναλτι.
29' Κίτρινη στον Μπλάζιτς
29' ΓΚΟΛ 0-2: Ο Ντουντού εκτέλεσε, έστειλε τη μπάλα αριστερά, εκεί έπεσε και ο Μπλάζιτς, αλλά δεν κατάφερε να διώξει.
30' Κίτρινη στον Ντουντού
31' Αλλαγή για τον Λεβαδειακό με τον Αγκάλι στη θέση του Μπάρκογλου
35' Σέντρα - σουτ του Ζαϊρί από δεξιά, ο Μπλάζιτς έδιωξε... καλού κακού σε κόρνερ.
40' ΓΚΟΛ 0-3: Γέμισμα του Όσκαρ με κεφαλιά έξω από την περιοχή, ο Ντιόγκο βγήκε στην πλάτη της άμυνας στόπαρε με το στήθος και με πλασέ έκανε το 0-3.
Έναρξη του β' ημιχρόνου...
54' Ξαφνικό σουτ του Πάουλο Κόστα έξω από την περιοχή του Ολυμπιακού, η μπάλα έφυγε μόλις άουτ από το αριστερό δοκάρι του Νικοπολίδη που έπεσε για να διώξει.
60' Κίτρινη στον Μασάδο
62' Στην κόντρα ο Λεβαδειακός, ο Σερζίνιο μπήκε στην περιοχή από αριστερά, έκανε το διαγώνιο συρτό σουτ, η μπάλα ελάχιστα άουτ.
64' Αναγκαστική αλλαγή για τον Λεβαδειακό με τον Κόλτση στη θέση του τραυματία Σερζίνιο
71' Αλλαγή για τον Ολυμπιακό με τον Μαρέσκα στη θέση του Μήτρογλου
77' Σέντρα του Ζαϊρί από δεξιά, εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι του Ντιόγκο μέσα από την περιοχή, αλλά δεν βρήκε τη μπάλα όπως θα ήθελε και την έστειλε ψηλά άουτ.
80' Αλλαγή για τον Λεβαδειακό με τον Μαρτορέλ στη θέση του Μπράνκο
Λεβαδειακός (Ερνάντεθ): Μπλάζιτς, Μουλόπουλος, Κόλτζος, Μασάδο, Ζησόπουλος, Μπράνκο, Ταραλίδης, Ναπολεόνι, Πάουλο Κόστα, Σερζίνιο, Μπάρκογλου.
Ολυμπιακός (Ζίκο): Νικοπολίδης, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Ραούλ Μπράβο, Τοροσίδης, Ντουντού, Στολτίδης, Ζαϊρί, Όσκαρ, Ντιόγκο, Μήτρογλου. Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς Διαιτητής: Καλόπουλος (Μακεδονίας) Βοηθοί: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), Μπιτσίδης (Θράκης)