Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2009

Στη Λειβαδιά ο Ολυμπιακός
Λόγω των εκλογών σε δύο δόσεις θα διεξαχθεί η 6η ημέρα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα.

Σάββατο και Δευτέρα λοιπόν τα ματς, με το ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ηρακλή να ξεχωρίζει από το αγωνιστικό πρόγραμμα. Σήμερα, θα διεξαχθούν τρεις αγώνες, με τον Ολυμπιακό, μετά το ταξίδι στο Λονδίνο και τη σκληρή αναμέτρηση με την Άρσεναλ, να πηγαίνει στη Λιβαδειά για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα, ενώ την ίδια μέρα θα γίνουν τα ματς Πανθρακικός-Άρης και ΠΑΣ Γιάννινα-Νέα Καβάλα.
Τη Δευτέρα, ο Παναθηναϊκός μετά τη νίκη στο Βουκουρέστι κόντρα στην Ντιναμό για το Γιουρόπα Λιγκ, υποδέχεται την Λάρισα και θέλει τη νίκη για να διατηρήσει την πρωτοπορία του και το αήττητο. Στη Θεσσαλονίκη δεσπόζει το τοπικό ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ηρακλή. Οι γηπεδούχοι έχουν δυο ισοπαλίες στα τρία τελευταία τους παιχνίδια και θέλουν να γυρίσουν στις νίκες. Έχουν τον πρώτο λόγο, ωστόσο φέτος ο Ηρακλής παρουσιάζεται πολύ δυνατός.
Η ΑΕΚ, που «έσπασε το ρόδι» των αρνητικών αποτελεσμάτων κόντρα στην Μπενφίκα, πηγαίνει στην Ξάνθη και θα προσπαθήσει με νίκη να καλύψει το χαμένο έδαφος. Στα άλλα ματς, Πανιώνιος-Ατρόμητος, στο μίνι αθηναϊκό ντέρμπι και Αστέρας Τρίπολης-Εργοτέλης. Συνοπτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις έχουν ως εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

(Κομοτηνή) Πανθρακικός-Άρης 16:45 - ΣΚΑΪ
(Γιάννινα) ΠΑΣ Γιάννινα-Καβάλα 16:45 - ΝOVA
(Λειβαδιά) Λεβαδειακός-Ολυμπιακός 19:00 - ΝOVA

ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

(Τρίπολη) Αστέρας Τρίπολης-Εργοτέλης 16:45 - ΝOVA
(Νέα Σμύρνη) Πανιώνιος-Ατρόμητος 16:45 - ΝOVA
(Τούμπα) ΠΑΟΚ-Ηρακλής 19:00 - ΝOVA
(Ξάνθη) Ξάνθη-ΑΕΚ 19:00 - ΝΕΤ
(ΟΑΚΑ) Παναθηναϊκός-Λάρισα 21:15 - ΝOVA