Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

«Είμαστε στο πλευρό σας»
Ανακοίνωση συμπαράστασης του ΠΣΑΠ προς τον ΠΣΑΚ


Αλληλέγγυοι στα αιτήματα επίλυσης των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι μπασκετμπολίστες είναι οι συνάδελφοί τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι σε ένδειξη συμπαράστασης εξέδωσαν ανακοίνωση Τύπου. Σε αυτή αναφέρουν μεταξύ άλλων ότι θα συμπαρασταθούν στους συναδέλφους τους αθλητές, αναγνωρίζοντας το δίκαιο των αιτημάτων τους.
Η ανακοίνωση του ΠΣΑΠ:
«Αγαπητοί συνάδελφοι,
Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών
(Π.Σ.Α.Π.) είναι στο πλευρό σας και συμπαρίσταται στην προσπάθεια που καταβάλλετε για την αντιμετώπιση κι επίλυση των προβλημάτων που έχουν οι συνάδελφοι και φίλοι καλαθοσφαιριστές.
Είμαστε αλληλέγγυοι κι αρωγοί σας και παρακαλούμε όπως μεταφέρετε στα μέλη σας ότι οι ποδοσφαιριστές-μέλη του ΠΣΑΠ κι ο Σύνδεσμος μας είναι δίπλα στους καλαθοσφαιριστές και τον ΠΣΑΚ, με τον οποίο άλλωστε μας ενώνουν κοινοί αγώνες.
Αναμφίβολα, επιθυμούμε να έχουν οι Ελληνες αθλητές τις κατά το δυνατόν περισσότερες ευκαιρίες ώστε να αγωνίζονται, αφού άλλωστε αυτό είναι επ' ωφελεία των Εθνικών ομάδων μας και του εθνικού χαρακτήρα των πρωταθλημάτων μας, θεωρούμε απαραίτητη τη δημιουργία του ταμείου αξιοπιστίας, όπως και την απαγόρευση μεταγραφών, εάν υπάρχουν χρέη, αλλά και την καταβολή σχετικής ρήτρας συμμετοχής.
Εξυπακούεται ασφαλώς ότι ενδιαφερόμαστε άμεσα για την ενθάρρυνση και την αξιοποίηση των γηγενών αθλητών, που πρέπει να προέρχονται από τα φυτώρια των ομάδων.
Προχωρείστε, ζητείστε το δίκιο σας κι ο ΠΣΑΠ είναι συμπαραστάτης σας στον αγώνα σας».