Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

Σ. ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ

Εντυπωσιακή συγκέντρωση
του Σίμου Κεδίκογλου
στην Ιστιαία
Εντυπωσιακή ήταν η προσέλευση του κόσμου στην προεκλογική ομιλία του υποψήφιου βουλευτή Εύβοιας της ΝΔ, Σίμου Κεδίκογλου στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Ιστιαία, όπου η υποδοχή που του επεφύλαξαν οι συμπατριώτες του ήταν ενθουσιώδης, στέλνοντας το μήνυμα της συσπείρωσης και της νίκης.
Ο Σίμος Κεδίκογλου μίλησε την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου στην κεντρική πλατεία της Ιστιαίας ιδιαίτερα συγκινημένος, λέγοντας πως ήταν, είναι και θα είναι ο βουλευτής της βόρειας Εύβοιας από όπου ξεκίνησε τα πρώτα του πολιτικά βήματα.
Στην ομιλία του έκανε εκτενή αναφορά στα έργα εκατοντάδων ευρώ, που ξεκίνησαν να εκτελούνται στην ξεχασμένη επί 20 χρόνια Εύβοια, ενώ έμφαση έδωσε και στα έργα που θα σταματήσουν- όπως είπε-
τον αποκλεισμό της βόρειας Εύβοιας και που αποτελούσαν κεντρικό του στόχο, όπως είναι ενδεικτικά ο βόρειος οδικός άξονας, ο δρόμος Ιστιαία- Βουτάς, Παπάδες- Αγδίνες, ο περιφερειακός δρόμος Αιδηψού, έργα που θα αποτελέσουν εργαλεία ανάπτυξης.
Θετικά αποτελέσματα είχαν επίσης και οι ενέργειές του Σίμου Κεδίκογλου για την ένταξη των δήμων της βόρειας Εύβοιας στα Ολοκληρωμένα Προγράμματα Αγροτικής Ανάπτυξης, καθώς και στο να κηρυχθεί πυρόπληκτη περιοχή. Ο κ. Κεδίκογλου δεν παρέλειψε να τονίσει, ότι σημαντική είναι και η πρόοδος στον τομέα της Υγείας στην Εύβοια, με τη θεμελίωση του νέου νοσοκομείου Χαλκίδας, με την αναβάθμιση σε μικρό νοσοκομείο του Κέντρου Υγείας Ιστιαίας, τη λειτουργία μονάδας τεχνητού νεφρού στο νοσοκομείο Κύμης και τον πολλαπλασιασμό των αγροτικών και περιφερειακών ιατρείων.