Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

ΜΗΝΥΜΑ

Δήμος Ληλαντίων και...ένας κύριος Παντελής!!!

Σχετικά με το σχόλιό σας της τελευταίας συνεδρίασης του Δημ. Συμβουλίου του Δήμου Ληλαντίων...

Οι σοφοί πρόγονοί μας έλεγαν μηδενί δίκην δικάσεις πριν αμφί μύθον ακούσεις. Εσείς ΔΕΝ το κάνατε αυτό...
Κεντρικό πολιτικό σύνθημα Κόμματος βλέπω το ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ.
Στον Δήμο μας ΔΕΝ ισχύει αυτό. ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ?

Ο κ. Δήμαρχος επιτέθηκε με βαρείς χαρακτηρισμούς εναντίον Πολιτών χωρίς να τους επιτρέψει να πάρουν το λόγο είτε για να αποδείξουν με στοιχεία το βάσιμο των καταγγελιών τους, είτε να γελιοποιηθούν με την εμπάθειά τους. ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ?
Μαζί του συντάχθηκε και το Δημοτικό Συμβούλιο δυστυχώς. ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ?
Σωστά επισημαίνετε οτι ο Δήμος είναι θεσμός που οφείλουμε να σεβόμαστε ΟΛΟΙ. Εγώ, σεβόμενος το θεσμό, ήθελα σαν ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ να μιλήσω για μία συνεχιζόμενη παρανομία που συνεχίζεται στις Αλυκές Ν. Λαμψάκου προσκομίζοντας στοιχεία και αλληλογραφία του Συνήγορου του Πολίτη. ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ?
Μήπως επειδή αυτά είναι γνωστά στον κ. Δήμαρχο δεν ήθελε να ακουστούν?
Αναφέρετε στο σχόλιό σας κάτι για χρηματοδότηση του Περιβαλλοντικού Συλλόγου ΠΟΡΦΥΡΑ. Είστε σε θέση να μας πείτε πότε έγινε αυτό και με ποιό ποσό???
Τί ακριβώς εννοείτε όταν λέτε ότι ο κ. Δήμαρχος συμπεριέλαβε θέματα του Συλλόγου και ας πρόσεχε??? Εγώ νόμιζα ότι ο Δήμος είναι ο φυσικός χώρος να πει και να συζητήσει ο Πολίτης τα θέματα που τον απασχολούν και ΟΧΙ βιλαέτι της όποιας Δημ. Αρχής!!!
Τόσο εγώ όσο και ο διαμερισματάρχης κος Μακρίδης, έχουμε μία ιδιαίτερη ευαισθησία στο θέμα των Αλυκών. Ήταν πηγή πλούτου και ομορφιάς για μας τους Λαμψακινούς και από το Δήμο θα περιμέναμε να τις αναδείξει. Αντί να προχωρά ( γιατί άραγε με τέτοια επιμονη?) στο μπάζωμά τους!!! Τίποτα δεν έχουμε διδαχθεί από τα παράνομα μπαζώματα στον Λήλαντα???


Με απεριόριστη εκτίμηση

...ένας κύριος Παντελής
κάτοικος Ν. Λαμψάκου