Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009

ΑΕΚ

Παραχώρησε τις μετοχές του ο Νίκος Κούλης

Το δρόμο που χάραξε ο Παναγιώτης Κανελλόπουλος ο οποίος αποφάσισε να δωρίσει της μετοχές του από την ΠΑΕ ΑΕΚ στο σωματείο της ΑΕΚ ακολούθησε σήμερα ο Νίκος Κούλης.
Ο κ. Κούλης μεταξύ άλλων τόνισε:
«Αποφάσισα να ακολουθήσω και εγώ την πρωτοβουλία του Τάκη Κανελλόπουλου και να δωρίσω τις μετοχές μου της ΠΑΕ ΑΕΚ στο σωματείο ΑΕΚ. Πήρα την απόφαση αυτή όχι λόγω των διαφωνιών που έχω με τις πράξεις και παραλείψεις της σημερινής διοίκησης, παρ΄ ολο πού αυτές είναι πολλές και έντονες, ούτε βέβαια για να εναντιωθώ στο Νίκο Νοτιά, την συνεχή προσφορά του οποίου εκτιμώ, όπως ελπίζω να κάνουν όλοι οι φίλαθλοι της ΑΕΚ.
Οι μετοχές που δίνω αντιπροσωπεύουν μια επένδυση λίγων εκατοντάδων χιλιάδων και πολλές ώρες δουλειάς (για τις οποίες φυσικά δεν αμείφθηκα, όπως κανείς άλλος από τούς μετόχους) κυρίως τούς έξι μήνες πού οδήγησαν στην εξαγορά της ΑΕΚ το 2004.
Υπάρχουν όμως μέτοχοι πού προσφέραν πολύ μεγαλύτερα ποσά, που αντιπροσωπεύουν μεγαλύτερο κομμάτι της περιουσίας τους ή που δούλεψαν επίσης χωρίς αμοιβή για πολύ μεγαλύτερο διάστημα για αυτό που πίστεψαν και αγάπησαν.
Θα ήταν άδικο αυτό πού κάνουμε εμείς σήμερα να απαιτηθεί από άλλους μετόχους. Ο καθένας μας έδωσε αυτό που μπόρεσε με αγάπη για την ομάδα. Πολλά πιο πολλά αν μου επιτρέπεται να πω από τους επικριτές του. Στο πλαίσιο αυτών των εξελίξεων θα συνεχίσω να βοηθώ όπου μπορώ την ΑΕΚ, πάντα χωρίς να επιδιώκω αξιώματα».
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ασκήσεις με μπάλα περιελάμβανε η σημερινή προπόνηση για τους παίκτες του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο προπονητής της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ δεν είχε στη διάθεσή του εκτός από τους διεθνείς (Μαϊστόροβιτς, Μάκος, Γιάχιτς, Γκερέιρο, Νέμεθ, Ταχτσίδης, Παυλής) τον Ζεράλντο Άλβες ο οποίος και σήμερα έκανε αποθεραπεία, όπως και τους Καφέ, Γεωργέα οι οποίοι γυμνάστηκαν προληπτικά μόνοι τους. *Εξιτήριο από το Ιατρικό κέντρο Αθηνών πήρε ο Κουτρομάνος, ο οποίος χθες υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και θα απουσιάσει περίπου 6 μήνες από την ενεργό δράση.