Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

ΠΑΟΚ

Ο Βρύζας, διάδοχος του Ζαγοράκη στον προεδρικό θώκο

Ο Ζήσης Βρύζας είναι ο διάδοχος του Θοδωρή Ζαγοράκη στον προεδρικό θώκο του ΠΑΟΚ. Ο μέχρι πρότινος τεχνικός διευθυντής της ομάδας και «δεξί χέρι» του Ζαγοράκη, αποδέχτηκε τη σχετική πρόταση που του έγινε, κάτι που γνωστοποίησε κατά τη σύσκεψη του Δ.Σ. της ΠΑΕ το μεσημέρι της Παρασκευής.

Την προηγούμενη μέρα, με την απόφαση της παραίτησης Ζαγοράκη, είχαν εκφραστεί σκέψεις ομαδικής παραίτησης, κάτι που τελικά δεν προχώρησε στην πράξη. Με την ολοκλήρωση του έκτακτου Δ.Σ. της Παρασκευής επικυρώθηκε η ανάληψη της προεδρίας από τον Ζήση Βρύζα, που στη συνέχεια θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.
Η συνεδρίαση ξεκίνησε στις 12, απόντος του Ζαγοράκη και με την παρουσία αρκετών οπαδών της ομάδας έξω από τα γραφεία.
«Ο Θόδωρος ήταν και θα είναι αδελφός μας», τόνισε, μεταξύ άλλων και έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα: «Προχωράμε ενωμένοι. Έχω εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μου».
Σχολιάζοντας την πρόταση που του έγινε ο Βρύζας τόνισε: «Αποδέχτηκα αυτή την ηθική πρόταση. Συνεχίζουμε το ίδιο πλάνο. Ο ΠΑΟΚ πάντα ήταν πάνω από όλα».
Για το ποιος θα καλύψει τη θέση του τεχνικού διευθυντή, που μέχρι τώρα κατείχε ο ίδιος ο Βρύζας εξήγησε πως «υπάρχει η σκέψη να αναλάβει κάποιος άλλος τη θέση του τεχνικού διευθυντή, απλά όλα έγιναν πολύ γρήγορα και αυτό θα το εξετάσουμε τις επόμενες ημέρες».
Εξάλλου, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ηλίας Βιολίδης τόνισε: «Πριν από δυόμισι χρόνια ξεκινήσαμε μαζί με τον Θοδωρή το σχέδιο για την ...αναρρίχηση του ΠΑΟΚ τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Συνεχίζουμε το έργο μας. Προτείναμε όλοι μαζί, σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο, να αναλάβει ο Ζήσης. Ο ΠΑΟΚ έχει παρελθόν παρόν και μέλλον».
Αφήνοντας την Τούμπα, ο νέος διοικητικός επικεφαλής του ΠΑΟΚ κατευθύνθηκε στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής, όπου προγραμματίστηκε να έχει ραντεβού με τον Φερνάντο Σάντος.