Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

ΕΠΣΕ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ 30-9 & 7-10-2009
Στις δυο τελευταίες συνεδριάσεις του Δ.Σ. της Ενωσης αποφασίστηκαν τα εξής:
- Να σταλεί έγγραφο στο Σύνδεσμο Διαιτητών Εύβοιας και να αναφερθούν όσα αναγράφηκαν στο Φύλλο Αγώνα Λήλας - ΠΑΟΚ για τη συμπεριφορά του μέλους του κ. Φράγκα Παναγιώτη στο συγκεκριμένο αγώνα

.- Τιμωρήθηκαν οι παράγοντες του Αστέρα Βατώντα Δημήτρης Ανδρούτσος και Ιωσήφ με ποινή αποβολής από τους αγωνιστικούς χώρους 40 ημερών και 3 μηνών αντίστοιχα για όσα διαδραματίστηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα Βατώντας-Τριάδα. Επίσης επιβάλεται ποινή αποκλεισμού έδρας για μια αγωνιστική στην ομάδα του Βατώντα.
-Επιβάλλεται χρηματική ποινή 100 ευρώ στην ομάδα του Αγίου Νικολάου για όσα αναφέρθηκαν για τον αγώνα του με τη Δροσιά την 1η αγωνιστική.
- Ποινή αυστηρής επίπληξης επιβλήθηκε στην Ενωση Διρφύων για τον αγώνα της ίδιας αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ.
-Κλήθηκε σε απολογία ο κ. Ηλίας Κουτσουφλάκης εκπρόσωπος της Δόξας Προκοπίου για όσα αναγράφηκαν σε βάρος του στο Φ.Α. Κάθενοί - Προκόπι
- Σε απολογία κλήθηκαν η ομάδα της Κύμης καθώς και οι δυο προπονητές της ομάδας Νέων για όσα αναγράφηκαν στο Φ.Α. με την ομάδα των Κονιστρών για το πρωτάθλημα Νέων.
- Ο αγώνας Νεων Προποντίδα/Ευβοϊκός-ΠΑΟΚ κατακυρώνεται με 3-0 τερματα και βαθμούς υπέρ της πρώτης. Στον ΠΑΟΚ επιβάλλεται και χρηματική ποινή 150 ευρώ σύμφωνα με τους όρους της προκήρυξης.