Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009

ΝΙΚΟΣ ΝΟΠΛΙΑΣ

Η συνέντευξη Τύπου του κ. Νιόπλια
«Στόχος της Εθνικής Ελπίδων είναι οι έξι βαθμοί στους δύο εντός έδρας αγώνες με Πορτογαλία και Λιθουανία. Η ομάδα βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και πιστεύω ότι οι φίλαθλοι εδώ στην Τρίπολη θα βοηθήσουν την προσπάθειά μας για μια ακόμη φορά», τόνισε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο ομοσπονδιακός προπονητής, Νίκος Νιόπλιας.
Ο κ. Νιόπλιας δήλωσε μεταξύ άλλων:
«Το ματς με την Πορτογαλία είναι σημαντικό, όπως είναι κατά τη γνώμη μου όλοι οι αγώνες που δίνει η εθνική μας ομάδα. Η Πορτογαλία έχει τους ίδιους στόχους με την ομάδα μας. Διαθέτει καλό σύνολο, με πειθαρχία στο παιχνίδι και ταλαντούχους παίκτες που αγωνίζονται σε μεγάλους συλλόγους. Πιστεύω, όμως, ότι και η Ελλάδα είναι το ίδιο καλή και ότι ο αγώνας θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί από το πρώτο λεπτό έως το τελευταίο. Εχουμε απουσίες, όπως του Νίνη και του Πλιάτσικα, όμως το υλικό μας είναι πλούσιο και δεν μένουμε σ΄ αυτές. Η προτεραιότητα για τους δύο διεθνείς είναι η Εθνική Ανδρών, καθώς δίνει αγώνα σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας το Σάββατο. Στόχος της Εθνικής Ελπίδων είναι οι έξι βαθμοί στους δύο εντός έδρας αγώνες με Πορτογαλία και Λιθουανία. Η ομάδα βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, είμαστε καλά στον ψυχολογικό τομέα και πιστεύω ότι οι φίλαθλοι εδώ στην Τρίπολη θα βοηθήσουν την προσπάθειά μας για μια ακόμη φορά».
Τους διεθνείς ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Λεωνίδας Αργυρόπουλος:

«Η αναμέτρηση με την Πορτογαλία είναι δύσκολη, καθώς οι αντίπαλοί μας έχουν πολύ καλή ομάδα. Για να πάρουμε τη νίκη οφείλουμε να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Είμαστε σε εξαιρετική κατάσταση και σε συνδυασμό με τη βοήθεια του κόσμου πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να νικήσουμε και να κάνουμε ένα μεγάλο βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο».