Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

ΣΙΜΟΣ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ

Βουλευτής Ν. Ευβοίας - ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Χαλκίδα, 20 Ιουλίου 2010

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία
περί συγχρωτισμού τρομοκρατίας
και οργανωμένου εγκλήματος

Την ωμή εγκληματική ενέργεια κατά του δημοσιογράφου, Σωκράτη Γκιόλια καταδίκασε ο βουλευτής Εύβοιας της ΝΔ, Σίμος Κεδίκογλου, εκφράζοντας τον αποτροπιασμό του και τονίζοντας, ότι πλέον δεν υπάρχει καμία αμφιβολία περί .....
συγχρωτισμού της «τρομοκρατίας» και του οργανωμένου εγκλήματος.
Συγκεκριμένα, δήλωσε σε δημοσιογράφους, ότι σε μία κρισιμότατη συγκυρία πλήττεται η Δημοκρατία. Δημιουργείται ένα κλίμα ανασφάλειας και ωμής βίας, όπου ένας φοβισμένος πολίτης είναι και πιο εύκολα χειραγωγήσιμος. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα φαινόμενο, την τρομοκρατία , που γίνεται εργαλείο εχθρικών προς την κοινωνία συμφερόντων.
«Θα πρέπει- είπε- να θυμηθούμε άλλα τρομοκρατικά χτυπήματα , σε ποιες στιγμές έγιναν και πως επηρεάσανε τις εξελίξεις στη χώρα. Καλούμαστε όλοι σαν κοινωνία να επιδείξουμε ομοψυχία, να είμαστε ένα ενιαίο μέτωπο και να μην αφήσουμε σε αυτά τα κτήνη να νομίσουν, ότι θα περάσουν το παιχνίδι τους».
Ο Σίμος Κεδίκογλου υποστήριξε, πως θα πρέπει να σταματήσουμε να παίζουμε το παιχνίδι των στυγερών εγκληματιών, συζητώντας περί δήθεν ιδεολογικοπολιτικού επιχρίσματος σε καθαρά εγκληματικές πράξεις.