Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΩΜΑΣ

ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΘΩΜΑ
ΣΤΑ Τ.Δ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΑΜΥΝΕΩΝ
ΓΑΒΑΛΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ

Ο Δήμαρχος Κύμης και υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου Δημήτρης Θωμάς επισκέφθηκε Τοπικά Διαμερίσματα του Δήμου Ταμυνέων, την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου τον Γαβαλά και την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου το Πράσινο, στο πλαίσιο των προεκλογικών συναντήσεών του με τους κατοίκους των Τοπικών Διαμερισμάτων του ......
νέου Δήμου. Στόχος των συναντήσεων αυτών είναι η γνωριμία του με τους δημότες και η ενημέρωσή του για τα προβλήματα και τα θέματα που τους απασχολούν.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος παρουσίασε συνοπτικά το πρόγραμμα «Καλλικράτης», όσον αφορά τη δομή του διευρυμένου πλέον Δήμου, την εκπροσώπηση των Τοπικών Κοινοτήτων και την οργάνωση και λειτουργία των υπηρεσιών, τόσο στην έδρα όσο και στις νέες Εδαφικές Περιφέρειες (πρώην Δήμοι), επισημαίνοντας ότι η σωστή οργάνωση των υπηρεσιών πρέπει να είναι άμεση προτεραιότητα προς όφελος των δημοτών.

Παρουσία μεγάλου αριθμού κατοίκων των προαναφερθέντων διαμερισμάτων, έκανε μια πρώτη παρουσίαση των βασικών αξόνων του προγράμματος του συνδυασμού «Νέοι Ορίζοντες για τον Δήμο Κύμης – Αλιβερίου» και δεσμεύτηκε για μια ολοκληρωμένη παρουσίαση, που θα περιλαμβάνει τις υποδείξεις και τις παρατηρήσεις των δημοτών, σε νέα συνάντηση που θα ακολουθήσει.
Κατά την ομιλία του, αναφέρθηκε στο έργο που έχει συντελεστεί στην Κύμη, τα οκτώ χρόνια της θητείας του, και το οποίο αποδεικνύει τη σοβαρότητα και τον προγραμματισμό με τον οποίο αντιμετωπίστηκαν τα θέματα στον Δήμο Κύμης. Έργο, το οποίο αποτελεί τη μέγιστη εγγύηση ότι θα αντιμετωπιστούν με τον ίδιο τρόπο, ισόρροπα και ισότιμα για όλες τις Τοπικές Κοινότητες, τα προβλήματα και οι ανάγκες του νέου Δήμου Κύμης – Αλιβερίου.
Τον Δήμαρχο συνόδευαν υποψήφιοι και υποστηρικτές του συνδυασμού «Νέοι Ορίζοντες για τον Δήμο Κύμης – Αλιβερίου» από το Δήμο Ταμυνέων.