Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

ΠΑΣΟΚ

Ν.Ε. ΕΥΒΟΙΑΣ


Η ΝΟΔΕ σε ανακοίνωση της τοποθετείται σαν να μη συνέβη τίποτα στη χώρα την περίοδο 2004-2009.
Γνωρίζουν οι πολίτες ότι με την ανεύθυνη διακυβέρνηση η ΝΔ οδήγησε τη χώρα στα πρόθυρα της χρεοκοπίας και στο τέλος λιποτάκτησε.
Καθημερινά η κυβέρνηση βρίσκεται μπροστά σε νέα σκάνδαλα . Πρόσφατο οι ........
παράνομες αγροτικές ενισχύσεις - προϊόν πελατειακής και εκλογικής εξάρτησης – όπου η χώρα καλείται σήμερα να πληρώσει πρόστιμα ύψους 1,3 δις ευρώ.
Τελικά η ΝΔ δεν ήταν μόνο ανίκανη κυβέρνηση αλλά και ιδιαιτέρως επικίνδυνη για τη χώρα.
Κατανοούμε τα αδιέξοδα της ΝΔ, η οποία – μην έχοντας επιχειρήματα- λαϊκίζοντας επιζητεί την υφαρπαγή ψήφων…
Η ΝΔ επί 6 χρόνια δεν τόλμησε να υλοποιήσει την Διοικητική Μεταρρύθμιση γιατί είναι βαθιά εξαρτημένη με την πελατειακή σχέση κράτους και αυτοδιοίκησης.
Ακόμα και ως Αντιπολίτευση η ΝΔ καταψηφίζοντας το Νόμο για τη νέα Αρχιτεκτονική της Διοίκησης και της Αυτοδιοίκησης, πώς συνάδει οι υποψήφιοι της αφού δεν την πιστεύουν να την υπηρετήσουν ;
Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με τον Καλλικράτη βάζει τέλος στους αναιμικούς και αδύναμους Δήμους.
Θεμελιώνει εκ νέου την Αρχιτεκτονική των ισχυρών Δήμων και της ισχυρής αιρετής Περιφέρειας , με την μεταφορά αντίστοιχων πόρων και αρμοδιοτήτων.
Ο Καλλικράτης ενσωματώνει όλες τις αξίες της ευνομούμενης πολιτείας , της αξιοκρατίας , της διαφάνειας και της αποτελεσματικότητας.
Στις 7 Νοέμβρη οι πολίτες με την συμμετοχή τους θα αποφασίσουν για το μέλλον της αυτοδιοίκησης βάζοντας οριστικά τέλος στο παρελθόν.


ΥΓ.
Ο πολιτικός πολιτισμός δεν αφορά τη ΝΔ ;
Το Δελτίο Τύπου (20/10/2010) του κ.Δεμερτζή την εκφράζει;
Το ύφος και οι εκφράσεις «πολιτικός τρομοκράτης το ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργός εγκληματίας πολέμου» παραπέμπουν σε φασιστική οργάνωση.
Ας επιλέξει ο κος Δεμερτζής πού είναι πρόεδρος!
ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ