Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-Ν.Ε. ΕΥΒΟΙΑΣ

ΣΗΜΕΙΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ.
κ. ΜΑΞΙΜΟΥ ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ


O Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λαρίσης κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, μιλώντας, στο πλαίσιο των εξορμήσεων στελεχών του κόμματος ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών, σε εκδήλωση της ΝΟΔΕ Χαλκίδας για την υποστήριξη του υποψήφιου Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Θανάση Χειμάρα είπε μεταξύ άλλων τα εξής:
«Ο πρωθυπουργός και τα.......
 κυβερνητικά στελέχη αδυνατούν να δουν την πραγματικότητα, καθώς εμφανίζονται να δίνουν προτεραιότητα στους επαίνους από το εξωτερικό και όχι στη κοινωνική συναίνεση.
Αντίθετα, προωθούν εκστρατεία παραπλάνησης και «κυνήγι μαγισσών», προχωρώντας σε διώξεις πρώην υπουργών της ΝΔ χωρίς αποδεικτικά στοιχεία. Ελπίζουν ότι έτσι, η κοινωνία θα λησμονήσει τα λάθη τους.
Πως μπορούν, όμως, όλα αυτά να απαλείψουν από την μνήμη των πολιτών τις δημαγωγικές υποσχέσεις του κ. Παπανδρέου πριν τις εκλογές;
Και επίσης: Πώς μπορούν να κοροϊδέψουν τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους για το ποιος πληρώνει την κρίση;
Στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, ο πολίτης είναι αναγκασμένος να απαντήσει στο ερώτημα: Θα συναινέσει ή όχι με τη στάση του στη κυβερνητική πολιτική;
Κάθε ψήφος προς υποψήφιο που στηρίζει το ΠΑΣΟΚ, είτε στις δημοτικές, είτε στις περιφερειακές εκλογές, δένει πιο σφιχτά τη θηλιά του Μνημονίου στο λαιμό της κοινωνίας.
Ποιος αμφισβητεί ότι την επαύριο των εκλογών, με θετικά για το ΠΑΣΟΚ αποτελέσματα, δεν θα έλθουν περισσότερα και σκληρότερα μέτρα;
Αν δεχθούμε αδιαμαρτύρητα τα όσα συμβαίνουν θα έλθουν και άλλα χειρότερα, και με τη δική μας πλέον υπογραφή… στην κάλπη.»