Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΜΕΡΤΖΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ
Η ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ.



Είναι 1 1/2 χρόνος τώρα που καθημερινά ο πολίτης βιώνει τον τρόμο.
Το πολιτικό αυτό μοντέλο, τρομοκρατικής δράσης, είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό και μαζικό. Βασίζεται στην πετυχημένη συνταγή διασποράς ψεύτικων και εικονικών καταστάσεων κρίσης.
Η πολιτική του λαϊκισμού που έως πρόσφατα είχαμε συνηθίσει να βιώνουμε, από διάφορες πολιτικές δυνάμεις σήμερα μοιάζει ξεπερασμένη και αναχρονιστική μπροστά στο ......
νέο αυτό μοντέλο πολιτικής διαχείρισης τρόμου.
Σκωτσέζικο μπάνιο για να λυγίσουμε και να είμαστε υπάκουοι χωρίς καμία αντίδραση.
Με ποιο τρόπο να αντιδράσει ο αποδυναμωμένος πολίτης ο οποίος δε γνωρίζει το μέγεθος του επόμενου κακού που θα του συμβεί αύριο;
Θα βρει χρήματα να πληρώσει τον καθυστερημένο & υπέρογκο λογαριασμό της ΔΕΗ;
Θα του φθάσει η βενζίνη να γυρίσει σπίτι;
H δουλειά του θα υπάρχει την αυριανή μέρα;
Αυτό το μοντέλο διάλεξε το ΠΑΣΟΚ για να γίνει κυβέρνηση. Το εφάρμοσε και στη συνέχεια, προσπαθώντας να κερδίσει χρόνο και αξιοπιστία.
Παράγουν καθημερινά κρίσεις με τις οποίες χαλιναγωγούν κοινωνικές ομάδες στις οποίες ασκούν οικονομικό και κοινωνικό, έλεγχο.
Το εκπληκτικό αυτό μοντέλου τρόμου δεν προβλέπει λύσεις παρά μόνο ανατροπές.
Δεν προτείνουν διέξοδο παρά μόνο αστάθεια και αβεβαιότητα.
Ένα είναι σίγουρο, βρισκόμαστε σε εμπόλεμη κατάσταση. Σε ένα ψυχολογικό πόλεμο που έχει ξεσπάσει από το ΠΑΣΟΚ ενάντια στη «διεφθαρμένη» Ελληνική κοινωνία.
Οι απώλειες τεράστιες, σε έμψυχο και άψυχο υλικό. Καθημερινά η πατρίδα μας χάνει εισόδημα, ανταγωνιστικότητα, κεφάλαια μα το σημαντικότερο από όλα την υπόληψή της.
Πλέον την ευθύνη δεν την φέρει ο Παπανδρέου αλλά οι ψηφοφόροι αυτοί που με τον ένα ή άλλο τρόπο στηρίζουν έμμεσα ή άμεσα τους τρομοκράτες στο ΠΑΣΟΚ. Οι ευθύνες τους είναι μεγάλες κυρίως απέναντι στους συμπολίτες τους και ακόμα περισσότερο απέναντι στα παιδιά τους.
Ο Γ. Α. Παπανδρέου πρέπει να δικαστεί σαν εγκληματίας πολέμου αφού δολοφονεί καθημερινά Έλληνες πολίτες. Έχει όμως και πολιτικούς συνενόχους τους «δημοκράτες» της αριστεράς, αλλά και τους πολιτικούς γυρολόγους της κεντροδεξιάς.
Πρέπει από την πλευρά μας σαν Ευβοείς και δημοκράτες να στείλουμε καθαρό μήνυμα στις Αυτοδιοικητικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου. Ο Παπανδρέου και κάθε άλλος Παπανδρέου καθ’ εικόνα και ομοίωση εγκληματεί.
Για το λόγο αυτό οι πολίτες της Εύβοιας με την μαζική συμμετοχή τους έχουν χρέος να τους καταδικάσουν με τη δύναμη της ψήφου τους.
Η ψήφος στους Δημοτικούς και Περιφερειακούς Συνδυασμούς που στηρίζονται από την Νέα Δημοκρατία είναι
Ξεκίνημα στην αναβάθμιση της πολιτικής με ενεργούς πολίτες και ενεργούς πολιτικούς.
Ξεκίνημα της ανάστροφης πορείας υποβάθμισης της χώρας
Ξεκίνημα της Νέας Μεταπολίτευσης με τον Αντώνη Σαμαρά.


ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΜΕΡΤΖΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟΔΕ ΕΥΒΟΙΑΣ