Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ - ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

NEOI OΡΙΖΟΝΤΕΣ


ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΜΗΣ - ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΩΜΑΣ
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ «ΛΑΜΠΟΥΣΑ »
(ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ)


Με τον αέρα της νίκης παρουσιάστηκε στην ομιλία του προς τους 217 υποψηφίους (!) του συνδυασμού «Νέοι Ορίζοντες για τον Δήμο Κύμης -Αλιβερίου», την Κυριακή το.......
 πρωί, στο κέντρο
« Λαμπούσα», ο υποψήφιος Δήμαρχος και Δήμαρχος Κύμης Δημήτρης Θωμάς, προκειμένου όλοι μαζί να καθορίσουν την πορεία τους τις τελευταίες 20 ημέρες που απομένουν, έως τις Δημοτικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.
Εκείνο που τόνισε και έκανε ιδιαίτερη εντύπωση δεν ήταν μόνον η προσπάθεια που πρέπει να καταβληθεί από όλους τους υποψήφιους έως τις εκλογές, για την νίκη την προσωπική, που θεωρεί θεμιτή και του συνδυασμού που θεωρεί επιβεβλημένη , αλλά η σημασία που θα έχει γενικότερα μια τέτοια νίκη. Από την επιτυχία υπερκομματικών και ανεξάρτητων συνδυασμών, όπως είναι ο δικός μας, ως αντίδραση στους κομματικούς και άλλων ειδών μηχανισμούς, και συμφέροντα, θα αρχίσει να ανατέλει η ελπίδα στον τόπο μας, είπε. Αν πετύχει, που θα πετύχει αυτή η προσπάθεια, σε έναν Δήμο από τους μεγαλύτερους, (πρώτος σε έκταση στην Στερεά Ελλάδα και πέμπτος σε πληθυσμό) ,που τον έφτιαξαν έτσι, όπως όλοι το γνωρίζουν στο νέο Δήμο , για να τον ελέγξουν, αυτό θα αποτελέσει ένα τρανταχτό παράδειγμα, ότι ο πολίτης, που είναι το επίκεντρο του συνδυασμού μας, δεν το βάζει κάτω. Η επιτυχία λοιπόν αυτής της προσπάθειας θα αφήσει τη δική της σφραγίδα σε όλη τη χώρα για κάτι το καινούργιο.
Στη συνέχεια ο Δήμαρχος μίλησε για την περιοδεία του, μαζί με τους άλλους υποψηφίους, στο σύνολο σχεδόν των διαμερισμάτων του νέου Δήμου και στα χρήσιμα συμπεράσματα που αποκόμισαν, την στιγμή που η δραστηριότητα των άλλων υποψηφίων περιορίζεται μέχρι σήμερα στις μια- δυο συνεντεύξεις, που έχουν δώσει στα ΜΜΕ. Συμπεράσματα, που βγήκαν από την απευθείας επαφή τους με τους πολίτες, αφού έμαθαν για τα προβλήματα και τα πλεονεκτήματα κάθε Τ.Δ., προβλήματα, που στην πλειοψηφία τους δεν λύθηκαν και πλεονεκτήματα, που δεν αξιοποιήθηκαν.
Στη συνέχεια ο κ. Θωμάς ανέπτυξε τα πλεονεκτήματα και απαρίθμησε τα εφόδια του συνδυασμού του και συμβούλευσε τους υποψηφίους, πώς πρέπει να απαντούν στα διάφορα ψεύδη των αντιπάλων, που κυκλοφορούν ή είναι πολύ πιθανόν να κυκλοφορήσουν ή να απαντήσουν σε τυχόν προσωπικές επιθέσεις. Τέλος, έκλεισε την ομιλία του, δίνοντας στην δημοσιότητα δημοσκόπηση που παρήγγειλε για λογαριασμό του, πριν μερικές ημέρες , ώστε να καθορίσει την μετέπειτα πορεία του συνδυασμού, έως τις εκλογές. Την δημοσκόπηση την έδωσε στην δημοσιότητα, ως απάντηση στις ψεύτικές δημοσκοπήσεις που κυκλοφορούν κάποιοι εκ των αντιπάλων του ,για να μειώσουν την πορεία νίκης του ιδίου και του συνδυασμού, που άρχισε ήδη να διαφαίνεται.
Σύμφωνα με την δημοσκόπηση που διενεργήθηκε από μεγάλη και έγκυρη εταιρία δημοσκοπήσεων της χώρας, ο Θωμάς Δημήτριος πήρε το μεγαλύτερο ποσοστό αφήνοντας τον δεύτερον υποψήφιο πολλές μονάδες πίσω.