Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Σωματεία Λαϊκών Αγορών Νομού Ευβοίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Την Τετάρτη 08/12/2010 και ώρα 19:30 πραγματοποιήθηκε έκτακτη σύσκεψη των Δ.Σ των σωματείων Παραγωγών και Εμπόρων των Λαϊκών Αγορών με θέμα την απόφαση της Επιτροπής του Άρθρου 11 Παρ. 2 του Π.Δ. 51/06 Πρακτικό Νο 11. Που αφορά την μεταφορά της Λ. Αγοράς του Σαββάτου στις 11/12/2010 και την.......
 τοποθέτηση των πωλητών στις νέες θέσεις τους. Η ανωτέρω απόφαση πάρθηκε κατά πλειοψηφία, παρά τις αντιδράσεις των εκπροσώπων μας οι οποίοι απεχώρησαν από την επιτροπή.
Σας γνωρίζουμε ότι ο νέος χώρος λειτουργίας της Λαϊκής Αγοράς είναι παντελώς ακατάλληλος, όπως επανειλημμένα έχουμε επισημάνει και μάλιστα όταν αυτή η μεταφορά σχεδιάζεται να γίνει παραμονές των εορτών των Χριστουγέννων. Διαμαρτυρόμενοι εντόνως για μια ακόμα φορά δηλώνουμε ότι δεν πρόκειται να συμμετέχουμε σε αυτές τις αποφάσεις που καταδικάζουν την Λαϊκή Αγορά του Σαββάτου σε προδιαγεγραμμένη αποτυχία.
Όπως αποφασίσθηκε από την σύσκεψη του Δ.Σ των σωματείων θα παραμείνουμε στον χώρο που λειτουργούμε και θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας με σκοπό να ανοίξει ο κύκλος των συζητήσεων με τους αρμόδιους φορείς, προκειμένου να βρεθεί ένας νέος χώρος που να εξυπηρετεί και τους πολίτες που επισκέπτονται την Λαϊκή Αγορά αλλά και τους παραγωγούς και εμπόρους των Λαϊκών Αγορών.