Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

lilas-kimi


Επειδή όλες αυτές τις μέρες, έχω βαρεθεί να διαβάζω για τρια οφσαϊντ, εικοσιδύο πλάγια και πενηνταδύο κόρνερ...., που αφορούν τον αγώνα Λήλας-Κύμη, έχω να παρατηρήσω τα εξής.Ημουν στο συγκεκριμένο αγώνα και οι αμφισβητούμενες φάσεις ήταν τρεις.
Η πρώτη κίτρινη στον Μπισμπικόπουλο ήταν αυστηρή,
 της κ.Κούκουρα της ξέφυγε ένα οφσάϊντ
και το πέναλτυ που δόθηκε στο Λήλα δεν ήταν πέναλτυ.Ως προς το ....
τελευταίο, εκτός του ότι ήταν οφθαλμοφανές, επικαλούμαι και την μαρτυρία του κ.Παπαθανασίου προέδρου της ομάδας του Βασιλικού ο οποίος, προς τιμήν του, παραδέχτηκε όπως  άκουσα στο ραδιόφωνο, ότι δεν ήταν πέναλτυ, καθώς ο ίδιος βρισκόταν πίσω απ'το τέρμα της Κύμης τη στιγμή που δόθηκε και είδε τη φάση καθαρά.
Επειδή είμαι όμως και λίγο καχύποπτος θα προχωρήσω και λίγο περισσότερο.
Το παιχνίδι κυλούσε κανονικά με τους φιλάθλους του Λήλα κόσμιους ως τη στιγμή που παρατήρησα κάποιον μπροστά μου να εναντιώνεται σε κάθε σφύριγμα του διαιτητή κατά των γηπεδούχων και να ξεσηκώνει με τις φωνές και τις χειρονομίες του τους φιλάθλους του Λήλα για δήθεν αδικίες σε βάρος της ομάδας τους.
Παρατηρώντας λίγο καλύτερα τον εν λόγω κύριο θυμήθηκα ότι είναι ο γεν.αρχηγός της Δροσιάς, πρώην διαιτητής.
Ας μας πει λοιπόν αυτός ο κύριος σε τι αποσκοπούσαν αυτές του οι ενέργειες εκτός απ΄το συμφέρον της ομάδας του.
Μήπως τη στροφή της φίλαθλης κοινής γνώμης, ενάντια στην Κύμη για δήθεν εύνοια από τους διαιτητές και αποπροσανατολισμό προς όφελος της ομάδας του;
Ας μας πει λοιπόν ο κύριος αυτός γιατί δεν διαμαρτυρήθηκε και στο διαιτητή του αγώνα Ολυμπος Γυμνού-Δροσιά όταν στο 0-0 δεν έδωσε πεντακάθαρο πέναλτυ υπέρ του Ολυμπου στο Β ημίχρονο ή ακόμα πιο πρόσφατα στο δεύτερο γκολ της ομάδας του στον αγώνα με την ΑΕΧ που σημειώθηκε από θέση οφσάίντ για να την πούμε και για το πέναλτυ στον ίδιο αγώνα.
Τελειώνοντας θα ήθελα να πω ότι παρόλα αυτά έγινε ένα σπουδαίο ματς, με γεμάτες κερκίδες μια γιορτή που κάποιος παράγοντας προσπάθησε να χαλάσει.


Ευχαριστώ
φίλος του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου