Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

ΕΠΣΕ

ΦΙΝΑΛΕ ΧΩΡΙΣ ΒΑΘΜΟ

Την ήττα (1-2) γνώρισε και σήμερα η Μικτή Νέων της Εύβοιας από τη Δ. Αττική στο Ενωσιακό γήπεδο. Ετσι τέλειωσε τις υποχρεώσεις της χωρίς να κερδίσει ούτε ένα βαθμό, αφού ηττήθηκε σε όλους τους αγώνες της.
Στο σημερινό αγώνα οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 2-0 στο 55' και .....
μείωσε στο 80' ο Αποστόλου.
Αγωνιστηκαν οι: Ποδαράς, Νικολάου (46' Τριανταφύλλου Ι.), Κοτρόζος (46' Πετράκης), Πύθουλας, Τριανταφύλλου Β., Πάττας, Βλάχος (46' Αποστόλου),, Ντουλαβέρης, Κωνσταντάγκας, Ταυταρίδης, Σμυρναίος.
• Η ομάδα των Παίδων ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα με νίκη κερδίζοντας σήμερα στη Χαλκίδα με σκορ 3-1 την αντίστοιχη της Δ. Αττικής, την οποια είχε κερδίσει και στην έδρα της.
Στο σκόρ προηγήθηκαν οι Ευβοιώτες στο 40' μετον Τσαλιαγκό για να ισοφαρίσει η ομάδα της Δυτικής Αττικής στο 60' με τον Κουρέλη.Στην συνέχεια 76' ο Μιμιγιάννης πέτχε το 2-1 για να κλείσει το σκόρ τρια λεπτά αργότερα ο Χατζηστάμου.
Αγωνίστηκαν οι: Κούκης, Σταμούλος (55'Μούντριζας), Δούμος, Κηρύκος,Μπούρικας, Ξύδης, Κατσαρής (67'Αγγελάτος), Πεχτέσης (76' Κόλλιας), Τσαλιαγκός, Χατζηστάμου, Μιμιγιάννης.
Την Τελευταία αγωνιστική η Εύβοια έχει ρεπό.
Θυμίζουμε ότι φέτος δεν υπάρχει επόμενη φάση και άρα πρόκριση. ομάδων Ενώσεων. Ομως θα δημιουργηθούν, μετά τη λήξη των αγώνων Περιφερειακές ομάδες από παίχτες όλων των Ενώσεων κάθε ομίλου, οι οποίες θα αγωνιστούν σε διαφορετικές φάσεις μέχρι τον Τελικό, όπου θα αναδειχθεί η πρωταθλήτρια ...Περιφερειακή ομάδα.
Για τη συγκρότησή της κάθε ομάδας του ...ομίλου, υπεύθυνος θα ορίζεται ο προπονητής της Μικτής που θα κερδίσει την πρώτη θέση στον κάθε όμιλο.
Να σημειώσουμε ότι το σχέδιο αυτό θα ισχύσει μόνο για την φετινή αγωνιστική περίοδο καθώς από την επόμενη θα υπάρξει διαφορετική προσέγγιση με βάση σχεδιασμό που θα παρουσιάσει ο Ομοσπονδιακός τεχνικός κ. Σάντος