Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΞΩ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ

Την Τετάρτη,
 6η Απριλίου
του έτους 2011
 και ώρα 12μ.μ,
 κλείνουμε τον δρόμο και ενημερώνουμε τους οδηγούς, καλώντας όλους τους ευαισθητοποιημένους πολίτες της Χαλκίδας, τους Δημοτικούς και Περιφερειακούς Συμβούλους και όποιον άλλον πολίτη ή φορέα σε συμπαράσταση στην προσπάθεια αυτή που στόχο έχει .....
πέραν της υπογραμμίσεως του προβλήματος που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο συνανθρώπων μας οδηγών και την επιδιόρθωση των κακοτεχνιών κ...αι του υπάρχοντος ασφάλτινου οδοστρώματος που έχει φθαρεί.
Οι κάτοικοι αυτής της περιοχής διέρχονται τουλάχιστον 4 φορές την ημέρα τον δρόμο αυτό που στο σύνολο του είναι επικίνδυνος όχι μόνο η στροφή (τσεκούρα) αλλά και το οδόστρωμα κατά μήκος της οδού Γεωρ, Παπανδρέου από τις κακοτεχνίες που έγιναν από την ΔΕΥΑΧ όταν πέρασε το αγωγό ομβρίων και από ιδιωτική εταιρία τηλεπικοινωνιών όταν πέρασε οπτικές ίνες, έχει σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθούν επικίνδυνα σαμαράκια.
Με την διαμαρτυρία μας αυτή θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα στους αρμόδιους να λάβουν μέτρα έτσι ώστε να μην θρηνήσουμε αλλά θύματα που μπορεί να είμαστε πρωταγωνιστές εμείς ή τα παιδιά μας.
Ζητάμε από τους αρμόδιους φορείς (Δήμο, Περιφέρεια) την διαπλάτυνση της επικίνδυνης στροφής, καθώς και επισκευή του οδοστρώματος στο σύνολο του από της κακοτεχνίες.


ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ
ΕΞΩ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ – ΧΑΡΑΥΓΗΣ – ΚΙΝΗΣΗ ΦΙΛΩΝ ΕΞΩ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ – ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ