Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

ΣΙΜΟΣ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ


Βουλευτής Ν. Ευβοίας - ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Τετάρτη, 6 -4-2011
Δελτίο Τύπου
Να καλυφθούν τα κενά
στο 1ο ΕΠΑΛ Μαντουδίου


Την ώρα που η Υπουργός Παιδείας συζητά για τις αλλαγές στον ευαίσθητο χώρο της Παιδείας τα κενά στα σχολεία του Νομού παραμένουν και η πολιτική ηγεσία δεν έχει ακόμα τοποθετήσει εκπαιδευτικούς, αγνοώντας τις σοβαρές ελλείψεις και τις ανάγκες που υπάρχουν.
Ο βουλευτής Εύβοιας της ΝΔ, υπεύθυνος τομέα ΜΜΕ, Σίμος Κεδίκογλου κατέθεσε ως αναφορά την επιστολή διαμαρτυρίας του.....
 Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας προς την Υπουργό κα Διαμαντοπούλου για την έλλειψη εκπαιδευτικού στο 1ο ΕΠΑ.Λ Μαντουδίου.
Παρά τις διαβεβαιώσεις που είχε λάβει ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων από την έναρξη της σχολικής χρονιάς, ότι θα προσληφθεί άμεσα καθηγητής πληροφορικής και ενώ έχουν γίνει προσλήψεις αναπληρωτών, εντούτοις το εν λόγω κενό δεν έχει καλυφθεί.
Όπως υπογραμμίζεται, η έλλειψη εκπαιδευτικού πληροφορικής έχει σαν αποτέλεσμα να μην διδάσκονται βασικά μαθήματα με ό, τι αυτό συνεπάγεται για την πρόοδο των μαθητών, οι οποίοι θα κληθούν να εξεταστούν στο συγκεκριμένο μάθημα.
Ο Σίμος Κεδίκογλου στηρίζει το αίτημα του Συλλόγου και της Δημοτικής Αρχής «για την άμεση κάλυψη του κενού, ώστε να σταματήσουν οι μαθητές του 1ου ΕΠΑ.Λ Μαντουδίου να αισθάνονται μαθητές άλλης κατηγορίας, καθώς το δικαίωμα στην εκπαίδευση είναι δικαίωμα όλων».