Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΔΑΣΚΑΛΩΝ & ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ


ΔΑΣΚΑΛΩΝ & ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
Π.Α.Σ.Κ.

Δεν είμαστε όλοι ίδιοι…

Τελείωσε η διαδικασία των συνεντεύξεων των Διευθυντών των Δημοτικών σχολείων της Εύβοιας και ακολουθούν οι δηλώσεις προτίμησης των συμμετεχόντων ώστε να ολοκληρωθεί ο κύκλος των επιλογών.
Για τη διαδικασία μπορεί κανείς να .....
υποστηρίξει ότι είχε τρωτά σημεία, λάθη, παραλείψεις, επιδεχόταν βελτιώσεων, αλλά δε μπορεί να μην αποδεχθεί ότι οι συμμετέχοντες εκπαιδευτικοί αντιμετωπίστηκαν όλοι με τον απαιτούμενο σεβασμό.
Αυτό δεν αποδεικνύεται μόνο από τη βαθμολογία, που στο σύνολο των συμμετεχόντων (περίπου 130) κυμάνθηκε από 13,36 – 15 (με άριστα το 15), αλλά από το γεγονός ότι δε στηρίχτηκε στην αντίληψη του 2007, πως ικανοί είναι μόνο όσοι ανήκαν στην ΔΑΚΕ ή ήταν συμπότες μελών της ομάδας της, που αποφάσιζε!! Η στελέχωση των σχολείων που θα ακολουθήσει, είναι απόλυτα βέβαιο ότι θα αποτυπώσει την αλήθεια των λεγόμενών μας.
Έτσι όλοι αυτοί που εμφάνισαν τέτοιες άθλιες συμπεριφορές παρέμειναν μόνοι σε αυτό τον ολισθηρό δρόμο και απέρχονται απαξιωμένοι από το σύνολο του κλάδου, ακόμα και από αυτούς που σκανδαλωδώς ευνόησαν, πληρώνοντας το κόστος της αλαζονείας τους αλλά και της ξεδιάντροπης λογικής τους: κυβέρνηση είμαστε, ότι θέλουμε κάνουμε!! Είναι θλιβερό αλλά η πραγματικότητα ταυτίζει το πέρασμά τους από τη διοίκηση της εκπαίδευσης στην Εύβοια, με την απίστευτη ντροπή του 2007!
Τώρα είναι περίπου βέβαιο πως κάποιοι θα προσπαθήσουν να κάνουν φασαρία, διατυπώνοντας κορόνες και κενού περιεχομένου -ως συνήθως- λόγους, προκειμένου να πείσουν αυτούς που δεν γνωρίζουν. Οι πολλοί όμως που γνωρίζουν, ξέρουν πια πολύ καλά ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι… Υπάρχουν πλέον και αποδείξεις για αυτό!!

Από την ΠΑΣΚ