Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΗΜΟΣ ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

Προς: τον Ναυτικό Όμιλο Αλιβερίου
Μας τιμά ότι για μια ακόμη φορά το ότι οι αθλητές του ΝΟ Αλιβερίου κυριάρχησαν στο Παμπεριφερειακό πρωτάθλημα Συλλόγων Θάλασσας
Φίλες και φίλοι,
με ιδιαίτερη χαρά ενημερώθηκα για τις εξαιρετικές σας επιδόσεις στο Παμπεριφερειακό πρωτάθλημα. Ένοιωσα ιδιαίτερη ικανοποίηση που οι αθλητές του ΝΟ Αλιβερίου συνεχίζουν να μας κάνουν υπερήφανους και ενισχύουν όλο και περισσότερο τη θέση τους.....
στον αθλητικό χάρτη. 31 Μετάλλια και 3 κύπελλα ήρθαν να προστεθούν στον κατάλογο της μακρόχρονης και επιτυχημένης ιστορίας του ΝΟΑ.
Οι εξαιρετικές επιδόσεις σας, τόσο στα ατομικά όσο και στα ομαδικά αγωνίσματα, είναι το αποτέλεσμα μιας μεγάλης προσπάθειας. Αντανακλούν τη δική σας σκληρή δουλειά, αλλά και των προπονητών σας.
 Δικαίωμα συμμετοχής στο Πρωτάθλημα αυτό είχαν μόνο οι Σύλλογοι που προετοιμάζονται στη θάλασσα. Χαίρομαι που παρά τα εμπόδια, που αντιμετωπίσαμε, καταφέραμε όλοι μαζί να εξασφαλίσουμε το να μπορέσετε και φέτος να προετοιμαστείτε έγκαιρα για την συμμετοχή σας στο Πρωτάθλημα. Στο νέο χώρο της Ανθούπολης με τις ολοκαίνουριες, σύγχρονης κατασκευής, πλωτές εξέδρες χαίρομαι που όλοι μαζί ενεργώντας, μπορέσαμε να πετύχουμε τη συνέχιση της λειτουργίας του ιστορικού, 50χρονου,αναγνωρισμένου Πανελλήνια για την επιτυχημένη πορεία του, ΝΟ Αλιβερίου.
Η μεγάλη αυτή επιτυχία σας, έρχεται την πλέον κατάλληλη στιγμή και αποτελεί ένα φάρο αισιοδοξίας μέσα σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία που όλοι μας βιώνουμε. Επιτυχίες όπως αυτή ενισχύουν την αθλητική ανάπτυξη της πόλης μας και της περιοχής μας. Προσφέρουν ένα θετικό μήνυμα για την ενασχόληση των νέων με τον αθλητισμό. 
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους σας. Στους κολυμβητές: Γεώργιο Καρατζά, στον Ιωάννη Μάστορη, στο Γεώργιο Αγγελέτο, στον Αλέξανδρο Σταμέλο, στο Χρήστο Μούκα, στον Ευάγγελο Ρέτσα, στον Παναγιώτη Ζωντό, στο Λουκά Παπουτσή,στον Ιωάννη Βαλαγιανόπουλο, στον Κωνσταντίνο Κυριακό, στον Ορέστη Γκέκα. Στις κολυμβήτριές μας: Ανδριανή Φλωρεντή-Μιχαλάκη, Μελπομένη Καρατζά, Νικολέτα Αγγελετου, Ελένη Κιούση και Χριστίνα-Λυγερή Αγγελέτου.  
Εύχομαι η πορεία σας να συνεχίσει να είναι ανοδική. Να αποτελεί πρότυπο και ασφαλή διέξοδο ώστε και άλλοι νέοι να στραφούν προς μια κατεύθυνση ικανή να τους δώσει νέους στόχους, συνδεδεμένους με την σωματική και ψυχική υγεία, τη συμμετοχή και τη συλλογική δραστηριότητα.
Ως άνθρωπος αλλά και ως Δήμαρχος, στηρίζω χρόνια τώρα τον αθλητισμό και τις προσπάθειες των αθλητών. Το ίδιο θα συνεχίσω να πράττω και θα με βρείτε συμπαραστάτη σε κάθε σας προσπάθεια.
Θερμά συγχαρητήρια επίσης: Στους προπονητές κ.κ. Αγγελέτο Κων/νο, Αλέξη Προκόπιο, Στουπή Γεώργιο. Στην Πρόεδρο κ. Ράπτη Δήμητρα και σε όλο το Δ.Σ του Συλλόγου, καθώς και στους γονείς και συνοδούς των αθλητών.

Με εκτίμηση
Ο Δήμαρχος Κύμης – Αλιβερίου
Δημήτρης Γ. Θωμάς