Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   
ΚΥΠΕΛΛΟ – ΓΗΠΕΔΟ – ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ - ΕΥΧΕΣ

Εκτός κυπέλλου η ομάδα μας  η οποία σε αγώνα για την ....
δεύτερη φάση ηττήθηκε με το βαρύ 6-1 από την ομάδα του Ευβοικού Αγίου Νικολάου.
Σε ένα παιχνίδι στο οποίο η διαφορά δυναμικότητας ήταν φανερή, με μία ομάδα μεγαλύτερης   κατηγορίας, η ομάδα μας πάλεψε όσο μπορούσε . 
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά μετά από έξι χρόνια η ομάδα μας δεν έπαιξε στην φυσική της έδρα [γηπ Αγ.Νικολάου] αλλά στο γηπ. των Φύλλων όπως αποφάσισε ο οργανισμός άθλησης και ο αντιπρόεδρος αυτής κ. Γεραντώνης.
Μέχρι και αυτή τη στιγμή δεν έχουμε πάρει απάντηση γιατί η ομάδα μας δεν μπορεί να αγωνίζεται δύο φορές τον μήνα στους αγώνες πρωταθλήματος στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου, που είχε έδρα από την στιγμή που ιδρύθηκε. Ο λόγος ότι θα επιβαρυνθεί το γήπεδο δεν ευσταθεί διότι αυτή τη στιγμή το γήπεδο των Φύλλων χρησιμοποιείτε ήδη από τέσσερεις  ομάδες για προπόνηση και φιλικούς αγώνες. Προφανώς κάτι ΑΛΛΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.
 Συνεχίζεται η προετοιμασία για την ομάδα μας με προπόνηση το Σάββατο και φιλικό παιχνίδι της ομάδας νέων με την ομάδα της Ερέτριας [νέοι].
Δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα για την ομάδα μας ο Δημ. Κουλοχέρης από τα Πολιτικά αλλά και ο Δημ. Γκάβαλης από τον Λήλα Βασιλικού.
Στο στάδιο καραισκάκη και στον αγώνα του champions league με την Μαρσέιγ   βρέθηκαν σαν αντιπρόσωποι της σχολής ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού η πρόεδρος της ομάδας Μαρία Κούτουλα και ο διευθυντής της σχολής Νίκος Ρόγκας.
Με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος της Α1 Ευβοίας η ομάδα μας εύχεται στα γειτονικά σωματεία Ευβοικός Αγίου Νικολάου και Λήλα Βασιλικού καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και πραγματοποίηση των στόχων που έχουν βάλει.