Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΑΛΚιΔΑΣ

Κανόνας του ποδοσφαίρου είναι ότι για να κερδίσεις, πρέπει να πετύχεις γκολ. Αν δεν το κάνεις, τότε θα χάσεις ή στην καλύτερη περίπτωση θα πάρεις ισοπαλία. Έτσι και ο Ολυμπιακός για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι δεν πέτυχε τέρμα, αλλά δέχθηκε ένα γκολ από ανύπαρκτο πέναλτυ (εφεύρεση του ΒΡΑΚΑ) και φυσιολογικό ήταν να χάσει.
Ήταν καλύτερος σε όλο το παιχνίδι, κυκλοφορούσε τη μπάλα καλύτερα, έκανε οργανωμένες επιθέσεις, αλλά ήταν άστοχος στην .......
τελική προσπάθεια.Έχασε γκολ από αυτά που λέμε, δε χάνονται, όπως π.χ. το πλασέ του Μουρίκη σε κενή εστία, που κατάφερε να στείλει τη μπάλα άουτ. Παρά τις απουσίες των Τζάβρα, Συνοδάκη, Γκέκα, ο Ολυμπιακός απέδωσε πολύ καλό ποδόσφαιρο και σίγουρα τον αδικεί το αποτέλεσμα. Η ομάδα είχε 17 τελικές προσπάθειες και ένα δοκάρι έναντι τριών τελικών φάσεων των αντιπάλων. Με την προσθήκη του Ομόρντια, σίγουρα η ομάδα θα γίνει πιο δυνατή και στην επίθεση και οι νίκες θα έρθουν σύντομα. Ο Ολυμπιακός είναι η νεανικότερη ομάδα του πρωταθλήματος με μέσο όρο ηλικίας γύρω στα 20 έτη και το μέλλον είναι μπροστά. Η ομάδα χτίζεται σε γερές βάσεις από τον κύριο Ακριτίδη και τους βοηθούς του και σύντομα η ομάδα θα βρει τον δρόμο της. Θα θέλαμε να σημειώσουμε και την κόντρα των διαιτητών απέναντι στον Ολυμπιακό. Πιστεύουμε ότι χωρίς λόγο ο Ολυμπιακός σε όλα τα παιχνίδια του έχει εχθρική διαιτησία το λιγότερο.
Για το παιχνίδι δε θα αναφέρουμε φάσεις και λεπτομέρειες παρά μόνο ότι ήταν ένας επιθετικός μονόλογος του Ολυμπιακού και ότι το αποτέλεσμα ήταν τελείως άδικο.Με υπομονή και επιμονή και χωρίς να απογοητεύονται οι ποδοσφαιριστές μας, οι οποίοι σε όλα τα παιχνίδια ήταν καλύτεροι από τους αντιπάλους, θα έρθουν και οι νίκες.
ΑΠΟ:http://www.olympiakoschalkidasfc.gr/