Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

ΠΑΟ-ΜΑΚΑΜΠΙ

Το δρόμο για την Κωνσταντινούπολη ψάχνει χωρίς πλέον άλλη ευκαιρία ο Παναθηναϊκός. Στο κατάμεστο ΟΑΚΑ φiλοξενεί την Μακάμπι (21:45, ΝΕΤ) στο πέμπτο και τελευταίο ματς της σειράς που δίνει πρόκριση στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα στον νικητή και αποκλεισμό στον ηττημένο. Οι «πράσινοι» έχοντας στο ...πλευρό τους τους φιλάθλους τους γνωρίζουν καλά ότι έχουν το πλεονέκτημα της έδρας όμως οι ισραηλινοί έδειξαν ικανοί για να το... «σπάσουν».

Υπενθυμίζεταο ότι αν το «τριφύλλι» εξασφαλίσει την πρόκριση θα είναι για ενδέκατη φορά στην ιστορία του (είχαν προηγηθεί αυτές το 1994, 1995, 1996, 2000, 2001, 2002, 2005, 2007, 2009 και 2011) διατηρώντας ζωντανό το όνειρο για το έβδομο ευρωπαϊκό αστέρι, αλλά και το τρίτο τριπλ κράουν.


Η προετοιμασία των «πράσινων» ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να μην αντιμετωπίζει το παραμικρό αγωνιστικό πρόβλημα.


Δύο Ιταλοί διαιτητές, ο Γκουερίνο Τσέρεμπουχ και ο Τολγκά Σαχίν, μαζί με τον Κροάτη Σρέτεν Ράντοβιτς, ορίστηκαν από την Ευρωλίγκα να διευθύνουν το ματς.


Όσο για  τα εισιτήρια, εξαντλήθηκαν από την Κυριακή και το ΟΑΚΑ αναμένεται να θυμίζει τα περσινά ματς των προημιτελικών με την Μπαρτσελόνα, όταν ο κόσμος στο κλειστό ξεπερνούσε κατά πολύ την πραγματική χωρητικότητά του.